Tisdag och KHL där det finns flera intressanta matcher att välja mellan. Jag har fastnat för Salavat Ufa - Sibir Novosibirsk, där jag tar ställning för hemmalaget.

Salavat Ufa har två raka utan seger och det ser inte bra ut på pappret. Nu har man dock mött bra motstånd hittills och jag tycker man gjort det som förväntat. Visserligen kanske man ska slå Niznekamsk på hemmaplan, men jag håller dem klart högre än dagens motstånd här.
Annars har man mött lag som Bars Kazan, St Petersburg, Dynamo Moskva och Lokomotiv Yaroslavl för att nämna de flesta, och det är bra motstånd!
Efter att det gått lite tyngre ett par matcher för Omark poängmässigt så har han nu två raka matcher med poäng, och där har man sparkapital då vi vet vad han kan göra på isen.
Kugryshev är ett intressant nyförvärv inför säsongen och han har öppnat säsongen på ett bra sätt.

Sibir Novosibirsk har det riktigt tungt i inledningen och man står efter sju matcher utan poäng, och det ser verkligen inte bra ut. Ska man se något ljus så är det att man "bara" har uddamålsförluster de två sista matcherna, men faktum är att man bara varit med spelmässigt i en av dessa.
Nu väntar en tuff bortamatch och en av lagets bästa backar Demidov med 2+2 efter sex matcher saknas troligtvis fortfarande. En annan sak är att Junttila gått till Växjö dagen innan matchen, och i inledningen av säsongen så spelade han i topplinorna som ska producera, vilket man inte gjort.

Jag kan absolut inte se hur hemmalaget ska kunna bränna denna matchen, och jag hoppas man gör jobbet och inte underskattar gästerna.

Speltips: 1 + över 3,5 mål och jag investerar 5u // TT

This is the stats tab
This is the post tip