Natten till fredag svensk tid gästas Seattle av San José i Climate Pledge Arena och min idé inför nedsläpp är att gästerna ska ses med god segerchans här.

Seattle har mäktat med att spela in 26 poäng på 38 ligamatcher och med den poängskörden är de nästjumbo så som tabellen målas upp i detta nu. Hemmalaget har en målskillnad på 102-138 och på deras tio senaste noteras de för nio förluster, varav åtta är under ordinarie speltid och blott en ynka seger. Vinsten för Seattle kom nu senast då de tog emot Chicago på hemmais, men här höjs svårighetsgraden igen.

San José som gästar nu har fixat poäng i fem av deras sex senaste matcher och av dessa har de vunnit fyra. När de ställdes mot Seattle senast så agerade San José hemmalag och då vann gästerna med 3-1. Nu är San José något vassare än tidigare under säsongen och sett till deras form ska de helt klart ha god poängchans i nattens möte med ett formsvagt hemmalag. Senast San José var i farten så körde de över Los Angeles med en 6-2-seger på hemmais och sköter de sig här också så ska andra raka vinsten vara inom räckhåll.

SPELTIPS
San José-seger inklusive eventuell övertid / straffläggning till 2.00 hos bet365 .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip