Speltips Europa League 2019

Speltips och rekar på Europa League. Här hittar du rekar och dagens bästa speltips från våra spelexperter och medlemmar. Bli medlem nu och skriv ett betting tips eller läs mer om spelbolagens insättningsbonusar, unika oddsbonusar, unika gratisspel och erbjudanden.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Speltips och rekar på Europa-Leauge

Rekartochklart är en av världens största och mest kända spel-informationssida. På sidan erbjuder vi dig ett oerhört brett utbud spel och rekar och tack vara våra professionella rekare som vi har till vårt förfogande här på rekartochklart så kan vi hålla absolut högsta kvalité när det gäller våra spel-tips trotts det breda utbudet. På vår sida figurerar nämligen flera av Sveriges absolut bästa proffs-rekare, där de delar med sig av bland annat sina djupdykande analyser, den senaste informationen och allt det där nödvändiga som behövs för att hitta de bästa oddsen och spelen. Allt för att erbjuda dig som läsare de absolut bästa förutsättningarna.

Europa League är ett av våra stora spelområden. Inför varje spelomgång av Europa-league så fylls sidan snabbt av rekar och spel. Våra proffsrekare är ofta ute i god tid för att jaga de absolut hetaste oddsen på marknaderna. Vi erbjuder även dig som läsare helt kostnadsfritt att vara med och sparras mot våra proffsrekare. Du kan nämligen själv dela med dig av dina egna speltips på sajten. Dina spel och rekar hamnar samtliga under något som vi kallar för ”läsarnas rekar”. Du kan även vara med och chatta live under matcherna med andra spelare och proffsrekare på vår sajt.
På spelbranschens egna Oscarsgala EGR Awards har vi på Rekartochklart nominerats till att just vara världens bästa spel-informationssida. Detta gör du som läsare kan känna dig trygg med att vi håller den absoluta toppnivån i världen när det handlar om att leverera spel och spelinformation.

Om Europa League i fotboll

Uefa Europa League, tidigare även kallad Uefacupen, är den nästa största turneringen för klubblag i Europa. Uefa Champions League är den största. Det är förbundet Uefa som varje år arrangerar både Champions- och Europa League. Det var först säsongen 1971/71 som turneringen blev en stor officiell turnering. Tidigare kallades turneringen för mästarcupen men först säsongen 2009/10 fick turneringen namnet Europa League. I och med namnbytet 2009/10 slopades också Intertotocupen och ersattes istället med kvalmatcher i ett tidigt skede för att ta sig till turneringen. En annan nyhet som presenterades i och med namnbytet var att gruppspelets gjordes om. Så nu fick även vissa utslagna-gruppspelslag ifrån huvudturneringen Champions League chansen att bli direktkvalificerade till gruppspelet i Europa-League också. Vilket har gjort att kvalitén på turneringen ökat avsevärt.

Vinnarodds och långtidsspel på Europa-Leauge

Det finns mängder av olika spelformer både innan och under Europa-League, men något som lockar många och som är väldigt populärt är vinnarspel och långtidsspel kanske med tanke på de ofta lite högre oddsen. Det finns mängder av olika varianter på vinnarspel och andra långtidsspel. Några exempel är: Vilket lag som vinner turneringen, vilka lag vinner sin grupp och vem blir turneringens skyttekung?

På vår sajt finner du mängder med olika långtidspel, publicerade av våra proffsrekare och läsare både före turneringen men det förekommer också att det dyker upp långtidsspel/vinnarspel under turneringens gång. Detta tack vara att de allra flesta spelbolagen idag håller dessa marknader öppna även under turneringens gång.

Odds på flermålssegrar i Europa League

För spelare som gillar att avvakta med spelen till sent inpå matchstart så är spel på så kallade handicapresultat (hcp) ett intressant spel i Europa League. En anledning till detta är att de kan skilja en hel del i kvalitén mallen lag som möts, en annan anledning till att hcp-spelen lockar är att startelvorna kan skilja sig markant ifrån hur man väljer att matcha truppen i ligaspelet. Detta gör att man kan fynda odds på lag som verkligen satsar fullt ut i turneringen (spelar med bästa laget) och lag som väljer att spela mera sparsamt med sina absolut bästa spelare.Sveriges bästa tippare

Hos oss på Rekatochklart hittar du Sveriges mest kända och erfarna tippare. Proffs-tippare som har jobbat med betting, speltips och rekar under hela sina liv.
Alla våra tipsexperter jobbar stenhårt för att hitta de oddsen som sticker ut mest på marknaderna. De lägger ner ett gediget arbete i att jämför odds mellan olika spelbolag. Detta för att vi på rekartochklart ska kunna erbjuda de absolut hetaste speltipsen på marknaden.

Våra spelexperter jobbar med spel och rekar inför varje omgång av Europa League och även under kvalomgångarna kommer du hitta mängder av spel-tips hos oss på rekartochklart.

Odds och spel på Europa League

Idag erbjuder de största och mest seriösa spelbolagen hundratals odds och spel per match i Europa League. Spelalternativen som vi erbjuds är spel som läggs innan matchens start och på liveodds. Utöver detta erbjuder även spelbolagen ett brett utbud av långtidsspel och vinnarodds innan turneringen startar och numera även under tiden som turneringen pågår som vi va inne på tidigare.

De vanligaste spelen på Europa League är:

Resultat efter fulltid (1X2)

Över/Under (Totalt antal mål i matchen)

Båda lagen gör mål (BLGM)

Dubbelchans (Halvgardering, 1X, 12, X2)
Målgörare (Första målgörare, målgörare i matchen)

Asian Handicap

DNB – draw no bet (Insatsen tillbaka vid oavgjort)Livebetting och liveodds på Europa League

Alla de stora spelbolagen erbjuder idag livespel på samtliga matcher i Europa League. Omsättningen på dessa spelformer är hos de flesta spelbolag också högre än på förtidsspelen. Ibland kan det vara ett bra alternativ att vänta tills matchen börjat innan man lägger sitt spel. Då får man som spelare en chans att tolka hur matchbilden utvecklar.

Alla matcher i Europa League TV-sänds eller går att ”streamas”, vilket gör det ännu mera intressant att lägga spel under matchens gång. De vanligaste live-spelmarknaderna är 1X2, nästa mål och nästa målgörare.

Cashout och stänga dina spel på Europa League

Hos flera av de största spelbolagen erbjuds vi spelare idag möjligheten att kunna stänga våra spel på Europa League. Eller som det även kallas ”Cashout”. Detta gör att vi som spelare kan plocka ut vinsten eller delar av den eventuella vinsten innan själva spelet är avgjort. Detta är ett relativt nytt och mycket spännande funktion. Det gör att vi som spelare exempelvis kan hitta ett långtidsspel på vinnaren av turneringen, ett lag som hamnat i en relativt enkel grupp som de ska vinna. För att sen när gruppspelet är över och laget fått en gynnsam lottning redan då kunna stänga spelet och hämta ut delar av vinsten.

Bästa oddsbonusarna och insättningsbonusarna för Europa League

Hos Rekatochklart finns ett brett samarbete med de bästa och mest seriösa spelbolagen på den svenska marknaden. Allt för att kunna erbjuda dig spelare så bra och höga oddsbonusar och insättningsbonusar som möjligt. Vi kan därför erbjuda Sveriges bästa bonusar på Europa League.

Allt från insättningsbonusar där spelbolagen dubblerar din första insättning till gratisspel, free bets och odds boosts. Det finns en rad av olika bonusar att välja på, så därför har vi skapat en guide som ska hjälpa dig som spelare att hitta den bonusen och det spelbolag som passar just dig bäst.