Speltips Europa League Fotboll 2021/22

Speltips Europa League Fotboll 2021/22

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Rekar och speltips på Europa League

Rekartochklart är en av Sveriges största och mest kända spel-informationssidor. På sidan erbjuder vi dig ett oerhört brett utbud av rekar och speltips på Europa League och tack vara våra professionella experter som vi har till vårt förfogande så kan vi hålla absolut högsta kvalité när det gäller våra analyser. På vår sida figurerar nämligen flera av Sveriges absolut bästa proffs-rekare, där de delar med sig av bland annat sina djupdykande analyser, den senaste informationen och allt det där nödvändiga som behövs för att hitta de bästa oddsen och speltipsen på fotboll. Allt för att erbjuda dig som läsare de absolut bästa förutsättningarna.

Gratis speltips för Europa League

EL är ett av våra stora specialområden. Inför varje omgång av fylls sidan snabbt av rekar. Våra proffs är ofta ute i god tid för att jaga de absolut hetaste oddsen på marknaderna och de har full koll på alla internationella sajter som erbjuder betting tips på Europa League. Vi erbjuder även dig som läsare helt kostnadsfritt att vara med och sparras mot våra experter. Du kan nämligen själv dela med dig av dina egna analyser på sajten. Dina spel och rekar hamnar samtliga under något som vi kallar för ”Läsarnas speltips”. Du kan även vara med och chatta live under matcherna med andra spelare och proffsrekare på vår sajt. 

Om UEFA Europa League i fotboll

Uefa Europa League, tidigare även kallad Uefacupen, är den nästa största turneringen för klubblag i Europa. Uefa Champions League är den största. Det är förbundet Uefa som arrangerar båda turneringarna. Det var först säsongen 1971/71 som turneringen blev en stor officiell turnering. Tidigare kallades turneringen för mästarcupen men först säsongen 2009/10 fick turneringen det nuvarande namnet. I och med namnbytet slopades också Intertotocupen som istället ersattes med kvalmatcher i ett tidigt skede för att ta sig till turneringen. En annan nyhet som presenterades i och med namnbytet var att gruppspelets gjordes om. Så nu får även vissa utslagna gruppspelslag ifrån huvudturneringen Champions League chansen att bli direktkvalificerade till gruppspelet i EL. Vilket har gjort att kvalitén på turneringen ökat avsevärt.

Speltips och odds på vem vinner Europa League?

Det finns mängder av olika spelformer både innan och under säsongen, men något som lockar många och som är väldigt populärt är vinnarspel och långtidsspel kanske med tanke på de ofta lite högre oddsen. Det finns mängder av olika varianter av dessa. Några exempel är: Vilket lag som vinner, vilka lag vinner sin grupp och vem som blir skyttekung?

På vår sajt finner du mängder med olika långtidspel, publicerade av våra proffsrekare och läsare både före men det förekommer också att det dyker upp speltips på Europa League under turneringens gång. Detta tack vara att de allra flesta bolagen idag håller dessa marknader öppna även då EL pågår. Generellt sett kan man säga att ett lag från de största länderna har bäst chans att vinna. Exempelvis ett lag från spanska La Liga eller italienska Serie A.

Bästa oddsen på flermålssegrar i EL

För spelare som gillar att avvakta med spelen till sent inpå matchstart så är spel på så kallade handicapresultat (hcp) intressanta bets. En anledning till detta är att de kan skilja en hel del i kvalitén mallen lag som möts, en annan anledning till att hcp-spelen lockar är att startelvorna kan skilja sig markant ifrån hur man väljer att matcha truppen i EL jämfört med ligaspelet. Detta gör att man kan fynda odds på lag som verkligen satsar fullt ut i turneringen (spelar med bästa laget) och lag som väljer att spela mera sparsamt med sina absolut bästa spelare. De stora lagen från ligor som exempelvis engelska Premier League vilar ofta spelare i den här turneringen.

Populära marknader för betting tips på Europa League

Idag erbjuder de största och mest seriösa spelbolagen med svensk spellicens hundratals odds per fotbollsmatch. Alternativen som vi erbjuds är spel som läggs innan matchens start och på liveodds. Utöver detta erbjuder även bettingsidorna ett brett utbud av långtidsspel och vinnarodds innan turneringen startar och numera även under tiden som turneringen pågår som vi va inne på tidigare.

De vanligaste marknaderna på Europa League är:
Resultat efter fulltid (1X2, efter 90 min)
Över/Under (Totalt antal mål i matcherna)
Målgörare (Första målgörare & målgörare i matchen)
Asian Handicap
DNB – draw no bet (Insatsen tillbaka vid oavgjort)
Båda lagen gör mål (BLGM, BTTS på engelska)
Dubbelchans (Halvgardering, 1X, 12, X2)

Liveodds då matcherna pågår

Samtliga av de bästa bettingsidorna erbjuder idag livesbetting på alla matcher i Europa League. Omsättningen på dessa spelformer är hos de flesta spelbolag också högre än på förtidsspelen. Ibland kan det vara ett bra alternativ att vänta tills matchen börjat innan man lägger sitt spel. Då får man som spelare en chans att tolka hur matchbilden utvecklas och man kan ta bättre och mer genomtänkta beslut.

Alla matcher i EL TV-sänds eller streamas, vilket gör det ännu mera intressant att lägga bet under matchens gång. De vanligaste live-marknaderna är 1X2, nästa mål och nästa målgörare.

EL Cashout och Bet Builder

Hos flera av de största spelbolagen erbjuds vi spelare idag möjligheten att kunna stänga våra spel. Eller som det även kallas Cash out. Detta gör att vi som spelare kan plocka ut vinsten eller delar av den eventuella vinsten innan själva spelet är avgjort. Detta är ett relativt nytt och mycket spännande funktion. Det gör att vi som spelare exempelvis kan hitta ett långtidsspel på vinnaren av turneringen, ett lag som hamnat i en relativt enkel grupp som de ska vinna. För att sen när gruppspelet är över och laget fått en gynnsam lottning redan då kunna stänga spelet och hämta ut delar av vinsten.

En annan intressant tjänst är Bet Builder. Det här fungerar på liknande sätt som ett kombinationsspel. Bara med den skillnaden att du lägger flera olika bet på samma match i stället för på flera olika matcher.

Bästa bonusarna för betting på Europa League 

Innan man lägger ett bet eller ryggar ett speltips på UEFA Europa League kan det vara bra att få lite extra bettingpengar genom att ta del av en välkomstbonus eller startbonus hos ett nytt spelbolag. Då det finns ett stort antal bettingsidor av hög kvalitet så kan det löna sig att byta ibland. Flera av dem har även samma sportsbookleverantör så väldigt lite eller inget alls skiljer dem åt. I vår guide hittar du de bästa bettingbonusarna för fotboll och betting allmänt.