Speltips Presidentvalet USA 2020

Sport: Politik
Spelstopp: 2020-03-31 22:00
Land: USA
Liga: USA-valet 2020
Odds: 1.80
Tips: Donald Trump
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
Jag vet. Oddset är inte det bästa för ett långtidsspel som avgörs i november. Men i nuläget talar precis allt för att Donald Trump och Republikanerna vinner höstens presidentval i USA.

Som svensk kan det vara lätt att missa det här då mediarapporteringen från exempelvis SVT, SR och Aftonbladet ofta är väldigt ensidig och vinklad och mestadels fokuserar på det negativa vad gäller Trump. Det positiva tenderar man att ignorera eller ”glömma bort”…

Demokraterna har inga starka kandidater. I nuläget ser det ut som om Joe Biden blir Demokraternas kandidat i valet som hålls 3 november i år. Biden är en annan och ännu äldre vit man som inte riktigt har talets gåva. Och en socialist som Sanders som är väldigt vänster för att vara USA och en rookie i de här sammanhangen, om man nu kan säga det om en 78-åring, borde vara chanslös mot Trump. Och som det ser ut nu besegrar han inte ens Biden inom Demokraterna Att någon av dessa ska vinna ett val mot en allt mer populär Trump känns väldigt osannolikt. Att Sanders ska göra det känns helt osannolikt. Oavsett hur mycket många svenskar älskar honom. Särskilt då Trump nu har ett bevisat track record vad gäller ekonomin.

Trump är som han är och kan kritiseras för mycket. Han är kontroversiell. Men han är också en person som får saker gjorda. Ekonomin är såklart viktigt inför alla val och där var många siffror på all-time-high i USA innan corona-viruset slog till. Allt det här berodde kanske inte enbart på Trump men mycket av hans politik med fokus på skattesänkningar och avregleringar har fungerat. Han ses också som en stark ledare av många då han utmanat Kina vad gäller handelsavtalen, fått andra nationer som är med i Nato att bidra mer mm.
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Här följer lite av den senaste ekonomiska infon och statistiken från USA. Siffror från februari 2020. Innan corona.

Arbetslösheten är den lägsta på 50 år.
Börsen är på all-time-high.
90% av amerikanarna är nöjda med sina liv.
7 miljoner fler jobb än under Barack Obama.
4 miljoner färre som är beroende av matkuponger.
Det har blivit bättre ekonomiskt för minoriteter som mörkhyade,latinos och asiater.

Historiska och helt fantastiska siffror.

Visst har vi nu corona-viruset och allt vad det innebär. Det gnälls som vanligt en del men i slutändan brukar folket sluta upp bakom den sittande presidenten i kristider. Corona kan också bli en bra ursäkt för Trump. Då ekonomin gick som tåget fram till dess. Vad som än händer nu och fram till valet kan han skylla på corona.

Det här med att dra Trump inför riksrätt gick också helt snett för Demokraterna. Särskilt då det handlade om något som hände i Ukraina och något som väldigt få amerikaner bryr sig om. Trump friades. Något som stod klart redan från början då Republikanerna kontrollerar senaten och det här har i stället setts som ett desperat politiskt spel och personliga vendettor mot Trump bland många amerikaner. Demokraterna tappade stort i opinonsundersökningarna på grund av det här.

Demokratiske talmannen Nancy Pelosi har också uppträtt mer och mer galet och desperat den senaste tiden. Hon har betett sig mycket märkligt, senast då hon rev sönder Trumps State of the Union-tal i direktsändning. Och det pratas nu om att hon och många demokrater beter sig värre än vad Trump gör. Det har helt enkelt gått väldigt snett för Demokraterna och de framstår allt mer som ett desperat gäng som är mer intresserade av att förgöra Trump än att leda USA och förbättra livet för många amerikaner.

Under våren har Trump fått de högsta opinionssiffrorna sedan han blev president. Hans popularitet ökar och just nu talar allt för att Trump vinner valet.

Speltips Presidentvalet USA 2020:
Donald Trump vinner amerikanska presidentvalet 2020 – odds 1.80 hos bet365

Spelet och oddsen på valet hittas under Specialare - Nordamerika.

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Casumo | Nordicbet | SpeedyBet | 888sport | Betsafe
  Presidentvalet USA 2020
Spela på Speltips Presidentvalet USA 2020
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
mr_england - 5 April 2020 - 18:01
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Skidlasse - 2020-03-23 15:33

MR_England håller med om vartenda ord du skrev. Amerikanska nyhetsanalyser är en pod som ser amerikanskt håll från ett konservativt håll. Här är t, ex ett intressant program. Lyssna gärna och skriv en kommentar här vad ni tyckte om det. Mvh http://usapol.blogspot.com/2020/03/podd-1053-donald-trump-coronaviruset.html

mr_england - 2020-03-18 07:37

Skidlasse: Svensk media ska man ignorera helt om man ska betta på amerikansk politik. Precis som CNN mm hatar de Trump så vad som sägs där är oviktigt. Den infon kommer aldrig vara saklig och objektiv utan mer förhoppningar. Svensk media är extremt vinklade åt Demokraterna och tidigare mot Sanders enskilt. Det var inte länge sedan Karin Pettersson som ska vara objektiv nyhetsuppläsare på Nyhetsmorgon kampanjade för Sanders. Vilken skillnad hon nu trodde det skulle göra från lilla Sverige.

Tycker synd om de som bettat på Sanders och lurats att tro av svensk media att han hade en chans. I praktiken är han nu borta. Det var han redan från början i kampen mot Trump men nu även i praktiken och inom Demokraterna. Corona kan vara ett orosmoment. Håller med. Samtidigt är det en väldigt bra ursäkt för Trump då ekonomin var fantastisk fram till det. Så man kan se det från båda hållen. I slutändan brukar dock folk sluta upp bakom sina ledare i kristid, även om det som vanligt alltid gnälls en del.

Vad svensk media säger om Trump är dock som sagt inte viktigt. De drivs bara av hat mot honom. När Trump tog sin största seger så här långt sedan han blev president, när han friades i Riksrätten, ägnade SVT 90 procent av tiden i sitt inlägg om det åt att rapportera om att en av hans partikamrater, Mitt Romney, röstade emot honom. Det säger en hel del... Jag tror inte vi hade sett riktigt samma vinkling om Sanders hade tag en stor seger. Då hade det varit fest på SVT, Aftonbladet mm.

Skidlasse - 2020-03-16 20:10

mr_england din analys är saklig och bra. Trump får just nu en hel del kritik i svensk media som dock är väldigt osaklig angående Corona. Trump stängde gränsen till Kina i januari vilket var klart tidigare än många andra länder. Detta verkar ju tyvärr inte hjälp så mycket men han visade ändå handlingskraft där. Demokraterna är väldigt svaga och jag håller med om att nästan allt talar för att republikanerna vinner. De som talar emot är Corona som kan leda till en ekonomisk kris samt att Biden kommer bli Demokraternas namn. Han ligger mer åt mitten. Hade det blivit Sanders som är väldigt vänster hade varit klart skulle jag tro. Där finns också en viss risk med ett långtidsspel för spelbolagen kommer drabbas väldigt hårt av Corona då det är väldigt mycket inställda sportevenemang. Men bet365 som är så stora borde klara det. Själv gick jag in till odds 1,61 när Sanders var favorit för demokraterna för ca en månad sen. Vill man följa amerikanska valet så tycker jag podden amerikanska nyhetsanalyser är mycket bra.

lovet11 - 2020-03-01 22:22

Nej! att låsa pengar på ett bet som står klart i november är ju riktigt dumt. Ska vara många gånger pengarna för att det ska vara värt.

mr_england - 2020-02-09 17:51

Tror precis tvärtom. Är helt glasklart. Man bettar emot att Trump ska dö innan valet i min mening. Och då finns i stället alternativet att spela Republikanerna i stället för Trump till samma odds.

Inte ens många ledande Demokrater själva tror att de har en chans. De försöker inte ens låtsas i de amerikanska nyhetssändningarna.

Nationella opinionsundersökningar spelar ingen roll. Hillary Clinton fick 3 miljoner fler röster än Trump senast. Men förlorade ändå rätt klart. De har ett annat valsystem i USA än i Sverige. Demokraterna har ex ett enormt övertag i Kalifornien. Den stat med störst befolkning. Men dessa röster betyder ingenting, iaf inte den klara marginalen i Demokraternas favör. Därför är det inte ens valkampanj i Kalifornien då det redan är avgjort på förhand i den staten.

Oddset på Sanders sjunker för att han snart är en av två. Att det snart blir en h2h mellan en demokrat och en republikan. Det står mellan honom och Bloomberg, Buttigieg och Biden. Men hans chanser att bli president är ju inte speciellt stora för det.

Lycka till själv! Med att en socialist ska bli president i USA... Det fanns nyss en liknande kandidat i UK. Populär bland de egna. Men helt chanslös då det blev val och skarpt läge vem som ska sköta den ekonomiska politiken i landet mm.

Svedkachef - 2020-02-09 15:45

Kan ju inte påstå att jag håller med och tror snarare att det finns mer spelvärde på Bernie Sanders. Full disclosure; Har själv spelat på Sanders till 10-23 ggr pengarna. Han står i skrivande stund på 5 ggr på Bet365. Oddset på Sanders har de senaste månaderna sjunkit i takt med att Demokraternas primärval närmat sig/startat.

En del av dina påståenden kan ifrågasättas men vill inte göra detta till en politisk diskussion. Väljer istället att bara slänga in nedan brasklapp:

H2H nationellt vinner Sanders över trump i snitt med +3,7%. Detta enligt Real Clear Politics average av 7 opinionsundersökningar, i vilka Sanders står som segrare i 6 av 7 (inklusive högervridna FOX:s mätning).

Vet inte om man får inkludera länkar i kommentarer men för att komma till ovan refererade siffror går det bra att googla "General Election: Trump vs. Sanders".

Lycka till!


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Manchester City - Wolves
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -2
2.20
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Sassuolo - Napoli
Fotboll - Serie A - 2
2.08
19:00  Burnley - Leicester
Fotboll - Premier League - 1
4.20
20:45  Fiorentina - Roma
Fotboll - Serie A - 2
2.07
21:00  Milan - Udinese
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.04
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
19:00  Fulham - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 3/3
Insats: 864 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Bjerke & Solvalla 3/3
Insats: 750 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Bjerke & Solvalla 3/3
Insats: 190 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming