Ett helt öppet och högintressant möte äger rum i Master Toronto då Alex De Minaur ställs mot Cameron Norrie. Två topp 20 spelare, som har 1-1 i inbördesmöten. Båda har värmt upp genom att spela i ATP Los Cabos, med olika utgångslägen. Mitt speltips blir att vi får se en tuff drabbning med en hel del spelade games.

Alex De Minaur har verkligen värmt upp genom att ta sig hela vägen till finalen i Mexiko. Där besegrades Mansouri, Tirante, Paul och Koepfer innan världsfemman Tsitsipas blev för svår. Spelet stämde utmärkt och De Minaur var svår att bryta. Något han också kommer att vara framöver under hard-court säsongen.

Cameron Norrie spelar utmärkt på alla underlag. Däremot blev det en tidig och oväntad exit mot Kovacevic. Efter att ha vunnit första setet förlorade Norrie i det andra setet tiebreak och även ett jämnt tredjeset. En revansch kommer han definitivt att vara ute efter och har kvalité nog till att hålla jämna steg.

En lång tillställning?

Ytterst få saker kommer att avgöra detta tuffa möte, som kan sluta hursomhelst. Att förutspå en vinnare är svår. Däremot är känslan helt klart att vi får se en längre batalj, med få servegenombrott.

Mitt spel blir att matchen slutar över 22,5 games, till 1.85 i odds, hos Unibet .
This is the stats tab
This is the post tip