bet365 livestreamar matchen.

Man får tycka vad vill om 1,65 på en så pass ung kille som Auger Aliassime, men precis allt tyder på att han slår Nishioka.

Underlaget:

Den höga studsen är väldigt mycket till Aliassimes fördel. Han är, som jag säkert nämnt tidigare, bäst på grus och hanterar höga studsar väl. Har även en offensiv som funkat bra så här långt i Indian Wells.
Stort genombrott på gång nu.

Nishioka å andra sidan, renodlad hardcourtspelare, som inte har trycket i slagen för att slå igenom Aliassime i den här matchen. Kommer bli mycket mer spel i japanens serve och då måste han vara väldigt överlägsen från baslinjen.
Nishioka har slagit Bautista Agut och Kudla – de två i startfältet som spelar absolut flackast vilket uppenbarligen inte är någon fördel här. Att spela flackt går inte riktigt ihop men banan i Indian Wells. Han själv spelar också flackt för den delen.

Servern biter dock fortfarande bra i Indian Wells, många kortväxta spelare tvingas returnera i huvudhöjd och där kommer kanadensaren ha en stor fördel. Han servar, som ni säkert förstår, bra mycket bättre än Nishioka.

Vad som talar emot det här spelet är nog just att ingenting talar emot det. Som ni sett tidigare under året, juniorer är inte alltid att lita på, så om Aliassime gör en dålig match kommer han förlora, men till 1,65 hos Bethard eller FastBet är jag ändå villig att skjuta in polletterna.

This is the stats tab
This is the post tip