Vasek Pospisil är naturligtvis helt chanslös här. Han har alltså inte spelat en enda match under 2019 och har genomgått operation för en ryggskada han ådrog sig i slutet av förra säsongen. Det låter inte som någon optimal förberedelse.

Inte nog med det, stora delar av 2018 tvingades han husera på challengertouren. Hans nivå, innana skadad, var inte mycket högre än runt 100-strecken... nu, i första matchen, totalt matchotränad, kan hans nivå inte vara ett dugg bättre än 300.

De här två möttes i början av 2018. Den gången vann Auger Aliassime med 6-2,7-6. Men man ska ha i åtanke att Felix är vansinnigt mycket bättre ju jämfört med våren 2018. Så, räkna med större siffror än så.

Man kan ju inte klaga på Aliassimes grässpel heller. En final och en semifinal är vad han presterat inför den här turneringen. Jämför det med någon som gör gräsdebut efter 8 månaders skadeuppehåll.

Nej, det här kommer bli blodigt. Aliassime -7.5 games innebär vinst vid 6-3,6-3, 6-4...jag tror att det blir större siffror än så.
SpeedyBet ligger högst med odds 1.91.

This is the stats tab
This is the post tip