Jag är inne på att John Isner tar sig förbi Bautista-Agut i Miami.

Som ni säkert vet, Isner är regerande mästare i den här turneringen och har bevisat bra resultat på långsam hardcourt. Gjorde en tveksam insats mot Ramos i andra omgången, annars ja, klart godkänt.

Vad jag tror kommer bli avgörande är helt enkelt att Bautista är för liten, eller för kort kanske man ska säga. Hans räckvidd är katastrofal mot spelare som Isner vilket betyder att han måste returnera en bra bit över huvudhöjd.

Problemet är också att spanjorens andraserve kan bli en mumsbit för Isner. Har sett hela veckan när Isner kliver runt på returerna och försöker dunka ner en forehand på baslinjen. Funkade bra mot Edmund så det borde rimligtvis fungera ännu bättre mot Bautista Agut – vars serve är klart sämre än Edmunds.

De har inte direkt någon historik av tiebreaks, dessa två. Bara två av nio set har gått hela vägen och Isner haft lyckats bryta Bautista Agut hela sex gånger på de här tre matcherna.

Hur brukar det gå för Bautista Agut mot storservarna då?

1-2 mot Isner
0-5 mot Raonic
1-1 mot Karlovic

Vi kan väl åtminstone konstatera att han inte har det vidare lätt mot den här typen av spelare. Dessutom, att slå en toppspelare dagens innan - så som Bautista Agut gjorde igår - kan lätt generera i en negativ reaktion.

Polletterna åker in till 1,91 hos Bethard eller FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip