Märkligt att Jarry tagit sig till kvartsfinal i en ATP-turnering utan att ens spela bra. Ymer hade honom på kroken många bolldueller men det blir svårt när han inte har något vinnande slag. Nu kommer Jarry återigen vara underlägsen från bakplan men möter en spelare som kan slå winners och serva ordentligt.

Chardy var fin mot Garin och har öppnat har i och med den vinsten öppnat upp fältet ordentligt. Ska ju i grunden vara en bättre spelare än Jarry men har ju inte jämnheten som största styrka direkt. Han spelar dåligt stora delar av året men blixtrar till och går djupt emellanåt. Jag tror dock att den här turneringen är hans nu.

Chardy har 1-0 i matcher på Jarry. En match som spelades på långsamt underlag i Miami – just den turneringen är den hardcourtturneringen som liknar grus mest. Hög studs och långsamma förhållanden, precis som i Båstad.

Nej, det här vinner Chardy tillslut. Han har sett bättre ut, har ett större register och när han spelar på sin högstanivå ska han vara ett hack bättre än Jarry.

FastBet ger 1,84 på fransk seger, det tar vi.

This is the stats tab
This is the post tip