Det här kommer bli blodigt. Dellien spelar final en i en gruschallenger under söndagen. Därefter är det raka spåret till Wimbledon och börja spela på gräs – ett underlag han spelat på en gång tidigare.

Det slår aldrig fel med grabbarna som spelar i Milano och sedan åker till Wimbledon. Förra året åkte Djere på stryk moy Lorenzi – en spelare han normalt ska slå enkelt. Nått år dessförinnan förlorade Delbonis med 11 games marginal mot Dimitrov efter att ha varit i final i Milano.

Ja, ni fattar, spelar man en gruschallenger veckan innan Wimbledon så är man inte intresserad av annat än att hämta startpengar i Wimbledon. Förberedelserna blir typ inte sämre: resa, många matcher i benen, nytt underlag och framför allt tiden, efter Milano är det mindre än 24 timmar tills första matchen i Wimbledon.

Dellien ställs mot Millman som haft lite småtråkiga lottningar under grässäsongen: Brown, Federer och Verdasco – tre högst kapabla grässpelare. Men man ska veta att alla aussies kan spela på gräs och Millman har ett par klart dugliga framgångar på gräs.

Jag kan inte se annat än raka set och utklassning här och spelar -8.5 games till 1,80 hos SpeedyBet .

This is the stats tab
This is the post tip