bet365 livestreamar matchen.

På grund av hattrullande i gårkväll missade jag Nadals match mot Khachanov. Så blev ju rätt chockad när oddsen kom upp – 2,80 på spanjoren, vansinne! Men efter att ha sett den här knäskadan och hur han spelade efter den...det kommer onekligen bli väldigt, väldigt tufft för honom. Inte nog med att Federer förmodligen ska vara liten favorit med normala förutsättningar, om Nadal bara kan gå på 90% så blir han överkörd.

Kollar man på postmatch-intervjun så låter det inget vidare. Blåsor på hela handen och ett lindat knä som hindrar honom från att gå för fullt – samtidigt som Federer ser bättre och bättre ut för varje match.

Dessutom, ska man blunda för att Federer har vunnit deras fem senaste möten, och inte tappat set på de tre senaste matcherna? Nej, det kan man såklart inte göra, även om jag tror att Nadal med normala förutsättningar skulle haft en bra chans att småskrälla.

Vi får väl se, har Nadal fixat någon mirakelkur under natten så blir det ju match av det här, men det är bra mycket troligare att han inte kan gå för fullt och med det i baktanken så måste pengarna åka in på Federer här.

1,53 hos Bethard eller FastBet får duga, där får man vinst utbetald om första set spelas klart och Nadal skulle ge upp matchen.

This is the stats tab
This is the post tip