Nu får han nog respass, Fognini. Inte nog med att han möter en formstark spelare, han uttryckte själv efter andra omgången att han har inte mår fysisikt bra.

Det hela började i Umag där han gav upp efter 6-1,2-1 mot Stefano Travaglia, han uttryckte då att han mådde dåligt. Men vi fick anta att han var återställd lagom till Hamburg, men kräftgången har fortsatt: 6-4,6-4 mot Julian Lenz och 7-5, 6-4 mot Mölleker är inget han skriver hem om. Man ska också ha i åtanke att Mölleker hade setboll i första och då hade förmodligen inte Fognini pallat vända.

Så, ett stort frågetecken kring Fognini. Skada och motivation kombinerat alltså. Men ett frågetecken som är uträttat är Carreno Bustas. Han gjorde en bra turnering i Båstad och har inlett Hamburg utan att tappa set. Det är ju en jävligt bra tennisspelare, Carreno Busta, och nu är det hög tid att börja samla lite poäng.

Sen kan man ju inte säga annat än att det passar PCB väldigt bra att möta Fognini. Det blir monotomt bollande från baslinjen och tillslut tiltar alltid Fognini och börjar göra spektakulära saker. 6-0 har han i matcher, det talar sitt tydliga språk.

Till oddsen 1,91 tycker jag att Carreno Busta är ett kanonspel.

This is the stats tab
This is the post tip