En del frågetecken kring Federer faktiskt. Han har gjort två halvdanna insatser får man ändå säga, tappade set mot både Verdasco och Kohlschreiber. Två spelare han normalt har bra koll på. Bra koll på borde han också ha på en spelare som Fucsovic men som det ser ut nu så....inte mycket talar för att Federer städar av honom alltför enkelt.

Dels för att Fucsovic gjort rent hus i sina två matcher. Raka set mot både Struff och Dzumhur, men framför allt för att Federer beklagat sig över förutsättningarna i Dubai. Det är nya bollar inför i år vilket gör att han tycker att det är svårt att kontrollera bollen och underlaget är nylagt sedan fyra veckor tillbaka. Federer verkar helt enkelt inte nöjd och resultaten blir därefter.

Ett jämnt möte senaste mellan dem i Australian Open, 6-4,7-6,6-2 till Federer vilket betyder att Fucsovic täckte den handikapplinan med ett par games. Sen är ju ungraren bara breakad en gång över två matcher så här långt, Federer har mött bättre motstånd men har tappat serven tre gånger så här långt.

Luktar jämnare än vad oddsen indikerar och då åker polletterna in på +4,5 games till 1,73 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip