Garin får smaka på sin egen medicin när han möter en spelare som Chardy. Problemet för Garin är att Chardy alltid tar kommandot, han gillar inte att försvara sig. Och det är väl vad den här matchen kommer handla om...vem som tar kommandot över rallyna, för ingen av dem har något vidare försvarsspel.

3-1 till Chardy i matcher. Majoriteten av matcherna har ägt rum innan Garin slog igenom, nu är han betydligt bättre. Garin vann senast i Houston – oförtjänt ska sägas. Chardy hade matchbollar och lyckades dessutom med bedriften att kasta iväg 13 dubbelfel.

Starkt av fransmannen att slå PCB som kvalat in till turneringen. Och nu har han en jättechans att slå ut förstaseedade Garin som gjorde en klart sämre grässäsong än vad som förväntades av honom. Och hans form sedan titeln i München är väldigt oklar.

Skulle säga att det är knapp fördel Chardy här, men det är två krigande spelare med serven som största vapen. Det kommer blåsa mindre på onsdag vilket även det gynnar servaren. Kanonchans för Chardy men jag tror att det kommer krävas tre set. Garin är nämligen rankad högre än Chardy och om vi skulle ha en grusranking skulle Garin vara före Chardy även på den rankingen.

Över 22,5 games i matchen till 1,90 hos bet365 blir dagens spel.

This is the stats tab
This is the post tip