Den här ska vara safe alltså.

Auger Aliassime +2,5 games mot Isner. Det betyder att Isner måste få hål på kanadensaren – utan att bli breakad själv. Och där är jag inte helt övertygad.

Isner har, trots sina fina framgånger i Miami, blivit bruten typ två gånger och synat sju breakbollar. Det kanske inte låter så mycket, men han har haft variansen på sin sida. Robert Agut hade 30-30 i Isners serve hela sju gånger och...nja, det känns inte helt stabilt ute på banan.

Sen har ju Isner såklart betydligt mer rutin från den här typen av matcher och Auger Aliassime gör sin första semifinal i en masters och är relativt oprövad mot storservare. Däremot kan man konstatera att Auger Aliassime spelat på sin absoluta högstanivå i den här turneringen – och även i Indian Wells. Han har slagit ut topp 20-spelare på löpande band senaste veckorna. Håller han bara nerverna i schack så kommer han bli svårbruten.

Man brukar säga att de långsama hardcourtbanorna passar Isner bra, men de passar Auger Aliassime ännu bättre. När bollen är i spel kommer kanadesaren vinna väldigt mycket mer och det såg ut som att både Bautista Agut och Kyle Edmund fick över rätt många fler servar än normalt mot Isner.

Blir oerhört jämnt det här, men även om Isner vinner så tror jag att Aliassime täcker linan. 1.62 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip