bet365 livestreamar matchen.

Är villig att ta ett litet handikapp på John Isner mot Guido Pella. Det här är Isners turnering. Förhållanden som han älskar och när han dessutom får möta en spelare som knappt får åka berg-och-dalbanan på Gröna Lund så förstår väl till och med ni att tourens bästa serve kommer bli ohanterlig.

Ser nu för övrigt att ATP skriver att Pella är 1,85 cm lång. Det stämmer så klart inte, inte en millimeter längre än 1,75 är han. Hur som helst, någon vidare hardcourtspelare är han inte heller, inte gjort någon som helst resultat på över ett år, så jag är högst tveksam till honom i det här mötet.

Det stora problemet i den här matchen är att Pella inte har någon serve och att Isners vinklade kickservar biter otroligt bra på underlaget. Allt kommer komma tillbaka i spel när argentinaren servar, trots att Isner är en av tourens sämsta returtagare. Sen kommer Isner får styra lite som han vill, kommer få tid på sig att springa runt sin backhand och även om han inte rör sig som en balettdansör på banan så kommer han får många lägen i Pellas serve.

-2,5 games innebär högst troligt att Isner bara behöver vinna med ett breaks marginal vilket han kommer göra. Finns till 1,72 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip