Är det så otroligt att Denis Istomin ska hänga med Dusan Lajovic i ett av seten i ATP Gstaad? Det är nämligen vad som krävs för att täcka överspelet på 20,5 games.

Nu är ju inte Istomin i närheten av den spelare som han en gång var. Men man kan utan vidare säga att han trivs när bollen flyger snabbt genom luften, vilket den gör i Gstaad som är en av de snabbaste grusturneringarna på touren. Förra året rök han i första omgången mot Laslo Djere med 7-6,7-5. Men veckan efter tog han revansch genom en finalplats i Kitzhühel – en turnering som också spelas på hög höjd. Slutsatsen är att Istomin kan hantera snabba grusbanor.

Lajovic vann sin första titel någonsin förra veckan. Och precis som Jarry är det inte omöjligt att han följer upp det med en plattmatch. Eller, åtminstone tappa upp ett av seten till tiebreak. För man ska veta att förhållandena mellan Umag och Gstaad är ungefär så olika två grusbanor kan bli.

Lite kniven på strupen nu för Istomin också. Han har en väldig massa poäng att försvara kommande veckorna och gör han inte det, då kan han rasa utanför topp 200.

Tror det blir match av det här och spelar över 20,5 games i matchen. Snabba förhålladen, en trött favorit och en underdog med kniven mot strupen. Finns hos FastBet .


This is the stats tab
This is the post tip