Dags att inleda tennisåret! Här kommer ni hitta tips framförallt inför och under årets Grand Slam-turneringar. Jag påminner om att spelstoppet kan variera men oftast är det i så fall senare än det som anges i reken. Nu kör vi!

Daniel Evans inleder 2020 som nummer 42 i världen och kommer snart slå sig in topp-40 för första gången, det är jag övertygad om. Hade britten inte slängt bort ett år på att vara kokainavstängd hade det rimligtvis redan sett ännu bättre ut. Eller kanske inte: känslan är att Evans tagit det till en ny nivå efter avstängningen; har fått något av en andra chans som han verkligen försöker att ta. Evans var stabil mest hela 2019 och torskade inte många gånger som tydlig hardcourtfavorit. Nu ser Evans direkt jättefin ut 2020: vann tre av fyra i ATP Cup och det var inga dåliga segrar. Körde över Albot, vann bekvämt mot Goffin och tog ner De Minaur i avgörande tiebreak. Starkt - och segrarna växte ytterligare av att Goffin och De Minaur båda senare gjorde toppmatcher mot Nadal. Visst väger lille Evans lite lätt mot de allra bästa men i en tävling som denna har han goda möjligheter att gå riktigt långt i nuvarande form.

Börjar här mot argentinaren Juan Ignacio Londero som lyfte fint förra säsongen: klättrade 68 placeringar på rankingen och inleder nu året som nummer 50 i världen. Det var ju dock snudd på uteslutande ett resultat av starkt grusspel, sydamerikan som han är. Spelade två grusfinaler (vann i Cordoba, torskade i Båstad) och nådde fjärde rundan i Paris. Hardcourt är dock någonting annat och där lär vi aldrig få se Londero bli någon större faktor. Enstaka segrar förra säsongen och Londeros karriärssiffror på hardcourt är mediokra 3-10. Nu gör Londero första matchen sedan han med trött form avslutade 2019 i slutet av oktober.

En Evans i bevisad toppform ska inte ha några som helst problem med rostige grusspecialisten Londero, som ska vara som bäst när gruset drar igång. Är Evans bara halvnära nivån från förra veckan blir detta enkelspårigt och 2-0 i set till britten till 1.66 är en solid lösning.

Speltips: Evans 2-0 i set - odds 1.66 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip