Det är ju uppenbart hur spelmarknaden tänker här: Robin Haase kan spela på grus, Jaziri kan det inte. Men man måste dra i handbromsen när Jaziri värderas till 2.85 hos bet365 . Det är vansinnigt högt, särskilt med tanke på att Haase förlorade mot Brown i en gruschallenger förra veckan. För er som inte känner till det så är Brown inge vidare på grus han heller.

Han hade lite otur under den sydamerikanska grussäsongen, Jaziri. Var och nosade på Ferrer, Cuevas och Djere men det studsade fel i samtliga tiebreaks. Förra året tog han sig till kvartsfinal i den här turneringen och final i en grusturnering i Turkiet vilket styrker min tes att han är nästan alltid spelar bra i Mellanöstern.

2-1 till Haase inbördes, alltid jämna matcher och de är två spelare som alltid varit jämnstarka. Nu spelas matchen på grus och helt plötsligt spelas Haase till 1.40. Det går inte ihop.

Nej, öppen match det här. Haase ska vara lite favorit på underlaget men aldrig så stor favorit som han blivit. Till 2.85 hos bet365 måste polletterna in.

bet365 livestreamar matchen.

This is the stats tab
This is the post tip