Skulle kalla det här en match mellan två utpräglade inomhusspecialister som nu spelar på en relativt långsam utomhusbana.

Copil var jätte- jättebra under grässäsongen, men det fick han lida för sen. Efter 12 matcher på gräset gick han in i väggen och comebacken har knappast varit spikrak. Två raka hardcourtförluster innan den här challengern i Istanbul och nu har han tagit sig förbi två urkassa motståndare med nöd och näppe. Alltså två spelare som har problem på futuretouren.

Såg förresten båda matcherna. Den här underlaget är får långsamt för Copil just nu. Det enda han har i sitt spel i dagsläget är serven och det är knappt så att den biter. Han rör sig urdåligt och returnerar nästan sämre. Ingen som helst säkerhet i slagen, ibland känns det som om han siktar på nätet.

Detta får mig att tro att Kamke slår honom. Tysken är mycket stabilare från baslinjen, men han gillar inte riktigt att försvara sig och det är inte till någon fördel idag, men när bollen är i spel i dueller från baslinjen är jag övertygad om att Kamke kommer vinna en stor majoritet.

Tar tysken till 1,72 hos Nordicbet

This is the stats tab
This is the post tip