Det börjar bli tronskifte på touren och det kommer att visas i den här matchen. Ferrer har sänkt sin nivå avsevärt senaste två åren medan Khachanov är en spelare topp 10 inom ett par säsonger. Vad som varit spanjoren grej hela karriären är att det är svårt för powerspelare att slå igenom honom. Han springer så pass fort att han hänger när de försöker dra honom i sidled. Nu däremot, nu har han blivit uppenbart långsammare och måste därför ta större risker än vad han normalt är vad vid. Det gör också att han inte kommer perfekt till bollen i försvarsspelet.

Nej, Khachanov kommer att få styra spelet här och slår så pass hårt att han inte kommer ha några problem att slå igenom Ferrer. Spanjoren har varit en duglig inomhusspelare genom åren men det här blir svårt för honom. Han har dessutom inte presterat på ihard på två år och kommer direkt från Davis Cup – där det såklart så firas med en middag och lite rödvin.
Dåliga förberedelser, försämrat inomhusspel och motviation är alltså till Ferrers nackdel...och såklart att han möter en mycket duktig inomhusspelare som kommer få mycket mer på sin serve.

Nej, till 1,74 är jag beredd att lasta in polletterna på Khachanov hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip