Jag har väldigt svårt att hålla med oddssättningen nu. Coric slog Krajinovic i Australian Open i vintras. Den gången stog han i odds 1,20 att vinna – och gjorde det även kontrollerad. Idag får vi alltså 1,90 hos bet365 på att visan upprepar sig.

Grus nu, vilket så klart ställer till det. Det är Krajinovics bästa underlag, men det är inte så att Coric är oduglig på grus. Och jag menar, att nöta ner Coric på grus, då krävs det att man har bra tyngt i slagen och en jävla säkerhet – som det sett ut så här långt i turneringen är det inget som serben besitter.

Krajinovic har vunnit sju av sina åtta senaste grusmatcher men har bara besegrat Albot och Seppi som är rankade innanför topp 100. Det är bra spelare, Albot och Seppi, men de är inte på samma nivå som Coric. Alltså, Coric är specialist på att smyga djupt i betydelselösa turneringar. Det finns en anledning till att han är topp 20 och det är att han tar chansen när den ges.

Bra turnering av Coric i Monte Carlo, hade titelvinnaren Fognini på kroken, men rök där i kvarten. Väljer naturligtvis Budapest framför Barcelona för att fältet är svagare i Budapest och för att det helt enkelt är enklare att samla poäng. Nu ligger gången krattat för honom att gå hela vägen.

Coric är den bättre spelaren, har minst lika bra form som Krajinovic och är här för att hämta poäng. Då ryker man inte i kvarten hur som helst.

Coric till 1,90 måste bara vara för högt hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

This is the stats tab
This is the post tip