Nu verkar oddset på Krajinovic nått sin höjd på 2,95 hos Bethard . Det är helt enkelt för högt och just därför är det läge att investera i serben. Han fick ju ett ordentligt genombrott i höstas och har fått ihop en ranking kring 30-strecket, och även om han gång på gång bevisar att det här är hans nivå så prissätter man honom som en avsevärt sämre spelare.

Nu är det absolut inte omöjligt att Pouille plockar ner honom, men man ger franmannen 65% vinstchans och med tanke på hans tröga start i Marseille och den snöpliga sortin i Rotterdam så...nja, jag skulle inte lita alltför mycket på honom. Dessutom, vad skiljer det på rankingen? 12-15 platser...det är ingenting i sammanhanget.

Två bra inomhusspelare det här. Pouille betydligt offensivare dock och kan därmed både slå bort sig eller, om det vill sig väl, ta över taktpinnen och slå igenom Krajinovics försvar. Serben lever mycket på att han kan slå från båda sidor och att han rör sig fint.

Rent formmässigt är det ändå fördel Krajinovic, han har gjort fyra bra matcher i rad nu medan Pouille gjort två tveksamma framträdanden senaste veckan. Och jag menar, om Krajinovic kan slå Querrey, Mahut, Isner, Simon och Rublev på indoor, då har han även goda möjligheter att slå Pouille. Kan tänka mig att hans rush fortsätter och nästan 3,00 pengarna är väldigt fint här men jag skickar även in en näva polletter på över 22,5 games till 1,95.

This is the stats tab
This is the post tip