Det är svårt att säga annat än att Mischa Zverev är slut som artist. Han har inte vunnit en match sedan Cincinnati Masters. Det betyder med andra ord ca åtta månader och elva matcher utan vinst. Och det är inte så att han varit nära att vinna någon match i år heller. Tre framträdanden och tre förluster i raka set.

Ständigt skadad och som 31-åring är det inget vidare gott tecken. Hans karriär är nog mer eller mindre över. Men visst har han en chans här, Nicola Kuhn är en medelspelare på challengertouren. Problemet för Zverev är dock att Kuhn är bra på att ta bollen högt och hans egna serve-och volleyspel blir lidande av den höga studsen. Det är inte optimalt att spela serve- och volley när bollen studsar upp högt. Motståndaren får då massor av tid att passera.

Mischa Zverev har huserat på ATP-touren sedan typ 2007. Har spelat ATP Miami 8-9 gånger och bara lyckats med att vinna en enda kvalmatch. Resten är torsk, så man behöver inte heta Greta Thunholm för att lista ut att det här inte är hans favoritturnering.

Det är inte så att jag tycker att Kuhn är någon övermänniska direkt, men Zverev är mest troligt för svag för att vinna ens mot Challengerspelare just nu, så till 1,74 hos Bethard åker mina polletter in.

This is the stats tab
This is the post tip