För första gången någonsin ställs Martin Fucsovics mot Sebastian Korda, i ATP Winston-Salem. Två spelare som har fått stå över den första omgången för att därefter besegrat sitt motstånd i raka set. Hemmahoppet Korda är snäppet bättre och borde dra fördel av hemmapubliken till att gå segrandes ur duellen - vilket också blir mitt speltips i matchen.

Fucsovics lyckades inget vidare i ATP Masters i Cincinnati. Något som också gör att han behöver fler matcher inför US Open. Mot Zhang gjorde Fucsovics en bra insats - även om motståndet inte höll sin vanliga nivå. Fucsovics gör överlag en bra säsong, men är en bit ifrån sin toppform och börjar komma upp i åldern.

Korda har spelat bra på hard-court, även om det har blivit ett par tidiga exits och få segrar hittills. Men det har varit långa och jämna kamper i förlustmöten mot Shevchenko, Vukic och senast Coric. Däremot lyckades Korda spela briljant mot Bonzi och vann stort med siffrorna 6-2, 6-3. Formen är åter på topp.

Korda numret större?

Då Korda redan har visat prov på fin form har han goda chanser att med hemmapubliken i ryggen avancera vidare i turneringen. Korda är svårbruten och även skicklig i returgamet, så han är fullt kapabel till att göra detta till en större seger igen.

Mitt spel blir att Korda täcker handikapp linan på -2,5 games, till 1.93 i odds, hos Pinnacle.
This is the stats tab
This is the post tip