Fucsovic kommer naturligtvis slå Yannick Maden. Visst, halvknackig form på Fucsovics men alltså, det här är klasskillnad och dessutom hemmabana för Fucsovics.

Yannick Maden är en medelspelare på challengertouren som inte har några som helst framgångar på ATP-touren. Rankad 134 och med tanke på att det inte är någon ungtupp längre så är det inte särskilt imponerande. Kommer aldrig bli någon större tennisspelare den här karln.

Fucsovic är alltså rankad 59 vilket visserligen är en smula missvisande efter en väldigt fin lottning i Australian Open, men han är jättebra på challengernivå och hävdar sig dugligt när han provar ATP och som sagt – han är en klart bättre spelare än Maden och då tycker jag att man lägger för stor värdering i hans två senaste insatser som varit direkt svaga. Jag tror alltså inte att han kommer gör ytterligare en plattmatch här på hemmaplan.

Madens form är inte klockren heller. Fick en luckyloser-plats efter att ha förlorat mot Sonego i kvalfinalen till den här turneringen, så det är inte direkt så att han överglänst sina motståndare i kvalet, snarare tvärt om.

Det här matchen måste ju bara gå till Fucsovics och oddset på 1,71 känns bra.




This is the stats tab
This is the post tip