Speltips: Mannarino - Donaldson

Sport: Tennis
Spelstopp: 2018-02-20 17:00
Land: USA
Liga: ATP Delray Beach
Odds: 2.38
Tips: Donaldson
Det här är ett kanontillfälle för Jared Donaldson att studsa tillbaka lite efter en trög start på året. Du hittar nämligen inte en mycket formsvagare spelare än Adrian Mannarino i startfältet i Delray Beach. Har sett ett par av fransmannens matcher senaste veckorna och emellanåt är han så dålig att spelare utanför topp 100 ser ut som Federer emot honom.

Han kan liksom inte slå till bollen och det blir krampaktigt och misstagen flödar. Och då ska man veta att Mannarino är en spelare som lever på att inte missa. Han har tappat set i 8 av 10 matcher i år och har trots dåligt spel kommit undan relativt bra. Han har vunnit en handfull matcher som alla borde gått åt andra hållet.

Även Donaldson har varit usel i år...eller egentligen har han varit usel i flera månader, men han presterar å andra sidan bara i USA, så de här veckorna kommer med säkerhet göra honom gott. Skulle tippa på att nära 80% av hans inspelad poäng är på hemmaplan vilket låter precis som Isner och Querrey för ett par år sedan. Det är något typiskt amerikanskt över det.

Det är 1-1 i matcher mellan dem, båda mötena på grus så säger kanske inte jättemycket. Men generellt sett så tror jag att det något långsammare underlaget i Delray Beach gynnar Donaldson. Det spelas på ett underlag med liknande studs som i ATP Miami där Jared har fina framgångar. Mannarino vill kunna spela så flackt som möjligt men med hög studs får han väldigt ofta problem.

Nej, det luktar miniskräll här så jag tar gärna Donaldson till 2,38 hos Nordicbet
  Mannarino - Donaldson
Spela på Speltips Mannarino - Donaldson
Poldan - 19 Februari 2018 - 22:48
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Tyskland Dam - Spanien Dam
Fotboll - Vänskapsmatch - Under 3,5 mål
1.84
21:00  Federer - Thiem
Tennis - ATP Finals - Thi hcp +3,5 games
1.80
21:00  Belgien - Island
Fotboll - Nations League - 1 över 2,5 mål
1.91

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Livestreaming