Oddssänkt från 1.83 till 1.57. bet365 livestreamar matchen.

Vi har tre saker att ta hänsyn till här.

Det första är att Maximilian Marterer spelat på en nivå klart lägre än den han förtväntas hålla. I år har han knappt plockat några poäng över huvud taget och kommer inom kort ramla ut från topp 100.

Det andra är att han fick storstryk i en challenger i lördags. Gav upp vid ställningen 6-1,4-1 och bara tre dagar senare ska han alltså spela första rundan i ATP München. Ska tilläggas också att Marterer inte är i en position att han kan vaska en semifinal på challengertouren. Han behöver alla poäng som han kan komma över.

Skadad med andra ord? Nått är det som inte stämmer i alla fall och att han skulle ge upp ett WC till München, det händer liksom inte.

Londero har varit snuskigt bra i år, är visserligen oprövad på europeiskt grus men har man slagit Pella och Delbonis på grus i år och dessutom tagit en ATP-titel – då är man automatiskt favorit mot en spelare som Marterer.

Hemmaplan för tysken, alltid lite småtrassligt att möta en hemmaspelare men med de givna förutsättningarna så...Londero ska vinna detta till 1,83 hos bet365 .


This is the stats tab
This is the post tip