Alltså, det är inte så att Leonardo Mayer varit totalt iskall i år. Han har i stort sett, men något enstaka undantag, förlorat mot bättre tennisspelare under säsongen. De matcher han varit underdog i har han ändå hängt med bra så det är absolut inget fel på formen.

Även i den här matchen är det två vassa grusspelare som ställs mot varandra som ändå kan hantera hardcourt, men Mayer har en helt annat spets än Ymer. Han har en serve, en tung forehand och kan slå igenom sin motståndare på ett annat sätt. Och ska man vara ärlig, Ymer var illa ute i kvalet och höll väl inte mer än typ 65% av sina servegem.

Matchbilden är det väl inget snack om. Ymer kommer ligga på defensiven och låta Mayer styra och i slutändan hoppas på att argentinaren slår bort sig. Ymer själv kommer inte slå igenom Mayer, utan det här är helt upp till argentinaren.

Vi såg också hur fruktansvärt nervös Kuhn blev igår mot Zverev och det här är Ymers överlägset största match i karriären...kan tänka mig att han är rätt nervös här också och Mayer är ju lite mer rutinerad, om man uttrycker sig milt.
Till 1,61 hos Bethard och FastBet är jag villig att skeppa in polletterna på argentinaren här. Han måste vara fullständigt under isen för att förlora den här matchen.

This is the stats tab
This is the post tip