Tycker inte att finns något som talar för att Glles Muller ska få några problem med Zeballos. Argentinaren är alltså en av tourens mest utpräglade grusspecialister och det är väldigt sällan som grusspelare presterar inomhus.

Man kan också se att Zeballos föredrar långsammare hardcourtbanor. Han är nästan alltid bra i Miami och Indian Wells, två hardcourtbanor som räknas till de långsammare på touren.

Det går snabbt här i Metz och det gynnar såklart en aggressiv spelare som Muller. Hans spel är perfekt anpassat till inomhustennis där serven biter extremt bra och han får ut max av sitt volleyspel. Gick till kvartsfinal här i Metz förra säsongen genom att slå både Verdasco och Bedene.

Gillar också att Zeballos hoppar mellan underlag nu. Efter US Open har han hunnit floppa i två challengers på grus och omställningen från grus till inomhusspel är inte lätt, särskilt inte för en grusspecialist. Sen vet jag inte hur mycket han gillar studsen på det här underlaget. Det studsar ganska lågt vilket betyder att Mullers fina slice biter bra.

Dessutom är Muller ofta solid i början av turneringar. Han har täcker väldigt ofta sin hcp-lina i första omgången och har bara åkt ut direkt i tre hardcourtturneringar i år.

Spelar Muller -3,5 games till 1,85 hos Nordicbet . Känns som dagens bästa tennisspel.

This is the stats tab
This is the post tip