Man blir ju lite osäker på Raonic ändå. Han har visserligen vunnit tre av tre matcher i raka set men det har bara täckt sin handikapplina mot Opelka, och Opelka slutade spela tennis efter första set. Han gav mer eller mindre upp efter det.

Även om det egentligen inte borde vara fördelaktigt för Pella att möta storservare så har han slagit ut både Kevin Anderson och Marius Copil den här veckan, som med säkerhet har två av tourens tio bästa servar. Förra året slog han dessutom ut Cilic och täckte sin handikapplina mot Federer på gräs. Så det finns en del potential.

Helt säker ska han inte vara, Raonic, hans senaste år har kantats av skador men ändå värderas han som om han hade en fysik som Djokovic. Han kommer oavsett vara extremt svårbruten men när bollen är i spel så får han, som alltid, problem med tempot. Dessutom, när han möter en spelare som inte har några svagheter så fungerar inte den här gamla beprövade taktiken att mata på motståndarnas svaga sida.

Pella vann 76% av sina förstaservar och hade 70% förstaservar in. Håller han liknande siffror mot Raonic så täcker han den här linan utan vidare. Raonic vinner ju dessutom nästan aldrig fler än 50% av motståndarnas andraservar – i synnerhet inte på gräs.

Vi lär få se ett och annat tiebreak och det här spelet kommer sitta om Pella lyckas breaka Raonic en gång. Bara Haase har lyckats med det hittills men Pella är en vass returtagare.

+5.5 games finns till 1,68 hos FastBet men annars är över spelspelen bra. Över 3,5 set och över 38,5 games.

This is the stats tab
This is the post tip