Jag kommer gå med Andrey Rublev i den här matcher. Tycker dels att Kukushkin är för svag just nu och dels för att Rublev som inomhusspelare förmodligen är en smula underskattad. Han har ju enorm potential, ryssen, men har tiltat lite senaste året. Borde utan tvekan vara en topp 100-spelare och det dröjer såklart inte länge innan han är tillbaka. Har dessutom spelat upp sig en smula senaste månaden. Förlorat två matcher i CH-nivå och båda gångerna fick han stryk mot två blivande finalister.

Kukushkin stod för två riktigt släta figurer i DC där han så när torskade mot hardcourtsvaga Donskoy och därefter fick storstryk mot Kuznetsov. Tog för övrigt två MTO i den matchen, tror det var något trassel med handleden och det gör såklart att det dyker upp ett litet frågetecken krings kazakens status.

Spelar ytterst sällan inomhustennis också, Kukushkin. Det brukar vara den här turneringen och sen ingen mer. Rublev tog en CH-titel inomhus i våras genom att slå riktigt vassa inomhusspelare och spontant känns det som att motivationen är på Rublevs sida i den här matchen.

Tar honom till 2,37 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip