Dansken Holger Rune ska kunna hålla jämna steg med en skakig Stefanos Tsitsipas i French Open. Till skillnad från t.ex Mikael Ymer så har Holger Rune en riktigt tungt vapen i sin forehand. Känslan är att Tsitsipas är ganska svag just nu. Han tappade två set i öppningsrundan mot Musetti och förlorade ett set mot Kolar i andra omgången. Två spelare jag tycker att han normalt ska slå i raka set. Därefter en icke-match mot Ymer som aldrig kommer kunna hota den absoluta toppen.

Så Tsitsipas har underpresteras en aning hittills, och Holger Rune har överpresterat en aning. Han har visserligen inte stött på något större patrull men har ändå vunnit alla tre matcher bekvämt i raka set.

Han kommer vara rankad 30 i världen i efter French Open om han förlorar den här matchen, Rune. Men jag skulle nog säga att han är ytterligare lite bättre. Förvånar mig inte om han avslutar året topp 20 faktiskt.

Ser framför mig en jämn match här, jämnar än vad oddsen indiketerar men jag väljer att ”fegspela” med ett handikapp vilket beyuder att Rune får förlora med max sex games.

This is the stats tab
This is the post tip