En sak är säker. Casper Ruud har inte hittat formen och stabiliteten, slagit ut förstaseedade Joao Sousa, för att sedan åka ut mot Hugo Dellien. Jag lastar in polletterna på Ruud här.

Det här underlaget passar honom perfekt. Det är som om lagret med grus är väldigt tunnt och han fastnar inte i de här backhandutväxlingarna där han så ofta åker på stryk. Istället kan Casper styra spelet med sin forehand och då är han riktigt bra. Kommer förresten breaka topp 100 efter den här turneringen, vilket grej.

Så här, Ruud är i grunden klart bättre än Dellien och har senaste veckan hittat en stabilitet som vi inte sett på snart ett år. Sen visst, Dellien är rankad några platser framför Ruud, men man ska veta att 85% av hans poängskörd kommer från den amerikanska grussäsongen med challengerturneringar på jättesnabbt grus och svagt motstånd. Det här i Rio, det är något helt annat.

Sen måste jag säga att Casper ser mer muskulär ut sedan i somras. Han har lagt på sig ett par kilo muskler. Dessutom tycker jag faktiskt att han förbättrat sin serve och forehanded har det ju aldrig varit några större fel på.

Som sagt till 1,60 åker min polletter in hos FastBet eller Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip