Hur fin är inte Casper Ruud då? Det är ingen id’e att sluta spela på honom nu i alla fall. Han möter Christian Garin som ligger ett hack framför på rankingen men har är, som man brukar säga, en smula överrankad. Och när Casper spelar som han gjort den här veckan, då finns det liksom inget stopp. Kapacitetmässigt är Ruud den bättre helt enkelt.

Sen vet jag inte riktigt...Garin har ett par tuffa matcher i benen och kommit utan med blotta förskräckelsen ett par gånger. Han har inte hur många liv som helst.

Och en sak är säker, det är att Casper Ruud servar mycket bättre den här säsongen. Jag kan inte säga om han lagt om servetekniken under uppehållet men han får betydligt bättre utväxling på serven nu. Det gör att han, först och främst, vinner fler poäng direkt på serven, men det underlättar också i resten av spelet. Får Casper in en förstaserve så kan han börja styra spelet med sin forehand.

Underlaget passar uppenbarligen båda, annars går man inte till semifinal i ATP-turnering. Men Casper har mycket fina resutlat på sydamerikanskt grus och jag vill ändå tro att han knyter ihop den här säcken till 1,74 hos Bethard eller FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip