Speltips: Sandgren - Kohlschreiber

Sport: Tennis
Spelstopp: 2018-04-17 16:00
Land: Monaco
Liga: ATP Monte Carlo
Odds: 1.66
Tips: Koh hcp -3,5 games
Alltså, det här kommer inte gå för Tennys Sandgren. Han är lite underskattad på grus och har en jävla vilja men efter att ha säkrat ytterligare ett år på ATP-touren i och med finalplatsen i Houston så...han kan inte vara motiverad här, det går inte. Dessutom, finalen spelas ikväll söndag och han kan i bästa fall skjuta fram matchen mot Kohlschreiber till onsdag. Finns såklart risk för att Sandgren stryker sig från Monte Carlo men Tennys är inte i en position att tacka nej till nästan 200 000 kr som motsvarar en förlust i första omgången. För bara något år sedan var den typen av pengar typ max vad han tjänade på en säsong.

Så, jag tror att han dyker upp i Monte Carlo, men att det kommer vara sinnessjukt svårt för honom att göra några som helst resultat när han först och främst har en mättande framgång i benen och utöver det en resa på...jag vet inte hur många timmar, ett dygn kanske? Jetlagg på det. Nej, ni förstår nog att det här blir trassligt – som pricken över i:et är ju Kolhschreiber en mycket bättre spelare och på det här långsamma underlaget och med de här förutsättningarna ska det i princip vara omöjligt för Tennys att vinna.

När vi ändå pratar lite motivation. Kohlschreiber var inte särskilt motiverad i Marrakech och förlorade i första omgången mot vår alla favorit Ouahab. Var som är positivt med den matchen är att det var uppenbart att det här var en motivationsfråga för tysken och att han också får gott om tid att förbereda sig inför Monte Carlo.

Tycker alla spel som gynanr Kohlschreiber här är bra, rak till 1,30 är fint dubbelvirke och -3,5 games ska han bara täcka, tysken. Finns till 1,66 hos Bethard.
  Sandgren - Kohlschreiber
Spela på Speltips Sandgren - Kohlschreiber
Poldan - 15 April 2018 - 13:18
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Häcken - Liepaja
Fotboll - EL-kval - Lie under 0,5 mål
2.10
19:00  AIK - Shamrock Rovers
Fotboll - Europa League - 1 och håller nollan
1.74
20:33  Cali Maks - Tand Tuff
Trav - Bergsåker - H2H 1
1.75
11:00  Verdasco - Carreno-Busta
Tennis - ATP Båstad - Carreno-Busta
1.87

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar