Andy Murray är mitt uppe i sin comeback. Väldigt få tror på honom inför den här matchen, men det finns ett par saker man måste ta i beaktande i det är mötet.

Han har inte spelat tennis på nära fyra veckor, Murray, men tro för guds skull inte att han legat på latsidan. Andys mål är att vara fullt fit till Australian Open 2020. Nu är han tillbaka rent fysisikt (nåja) och behöver egentligen bara få upp matchtempo och nöta grundslag för att komma upp i en nivå som motsvarar topp 50 i alla fall.

Tennys vann deras senaste och enda möte efter 7-6,7-5. Det var alltså Murrays andra match efter comebacken. Nu ska man veta att det var extremt jämnt och om jag inte missminner mig var Andy upp break i båda seten.

Jag tror inte att Sandgren är i någon vidare fysisk form heller för den delen. En man i hans skor borde ta varje tillfälle han får att spela 250-turneringar. Men istället för att spela Metz eller St Petersburg väljer han alltså att vila.

Förra säsongen gjorde Sandgren en tam figur i Kina:

Förlust i första omgången mot Kukushkin i Chengdu
Förlust i kvalfinalen i Peking mot Pospisil
Förlust i första omgången i Peking mot Dimitrov där han kom in som luckyloser
Förlust i första kvalomgången mot Klahn i Shanghai

2018 var första gången han var på plats i Kina och det är faktiskt inte helt orimligt att han inte trivs med förhållandena i Asien. Och en sak ska man komma ihåg; Murray ställer inte upp här om inte kroppen är helt fit.

Speltips:Murray att vinna matchen - odds 1.76 Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip