Som alltid underskattas Berankis när det vankas inomhustennis. Lite synd att Sela var fruktansvärt dålig i Davis Cup, annars hade vi fått högre odds här. Men en sak är säker – Berankis är en klart bättre inomhusspelare än Sela.

Egentligen hör inte Sela hemma i den här typen av turneringar längre. Han är numera en challengerspelare och hans resultat skiljer sig ganska mycket mellan inomhus och utomhus. Nu har han dessutom signat upp sig till en inomhusturnering med relativt hög studs, det passar honom dåligt. Ni ska veta att Sela är väldigt svag på höga bollar på sin backhandsida.

Berankis är liten och kvick – precis som Sela – men till skillnad från Sela är han klart bättre inomhus jämfört med utomhus och det är nu under ihard-säsongen som han samlar mest poäng.

Det står 3-3 inbördes mellan dem, men man ska ha i åtanke att Selas nivå är klart sämre nu än mellan åren 2010 – 2017 (då samtliga möten ägt rumt). Under den här perioden har Berankis gått från challengertouren till ATP-touren och Sela har gjort precis motsatt resa – från ATP-touren till challengertouren.

Tror att Berankis vinner det här relativt kontrollerat och spelar -3,5 games till 1,68 hos SpeedyBet eller Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip