Så länge inte Sugita lider av någon värre skada har man gjort Dimitrov till för stor favorit i den här matchen. Det stora problemet med bulgaren är ju just att han inte är att lita på. På tok för ojämn för att anses vara en toppspelare och han drog sig ur hemmaturneringen i Sofia på grund av en axelskada så det stora frågetecknet här är egentligen hur illa det är ställt med honom...

Sugita gjorde ett kanonår ifjol men har inte gjort några större avtryck inomhus. Det är hans svagaste underlag men har å andra sidan inte riktigt får chansen att bevisa sig på ihard. Han är sjukt duktig på att spela i högt tempo men kan få lite problem med Dimitrovs variation. Å andra sidan har japanen hängt med Dimitrov tidigare och är han inte på tårna så är Sugita en spelare som tar chansen, han har skrällt mot vassa spelare tidigare.

Under 2017 fick Dimitrov respass i första eller andra omgången hela tio gånger vilket vittnar om att hans ojämnhet. Som favorit har han bara täckt sin handikapplina en gång på sju matcher i år så det är helt befogat att vara en skeptisk till honom just nu, särskilt med tanke på den här axelskadan.

Nej, 4,95 är för högt på Sugita hos Bethard och jag tror även att han täcker 4,5-linan till 2,00.

This is the stats tab
This is the post tip