Känner mig väldigt bekväm med att Sugita kör över Ivashka i Dubai, han hade en bra vecka i Marseille, vitryssen, men det här är alltså klasskillnad rakt igenom.

Semifinal i Marseille som sagt och det efter att ha kvalat in till turneringen. Tvingades till tiebreak i skiljeset mot Oscar Otte i första kvalmatchen och hade han torskat där hade vi förmodligen sett runt 1,20 på Sugita här.

Inte nog med att Sugita är en sjukt mycket bättre tennisspelare, han har också väldigt mycket bättre förutsättningar här. Bättre förberedelser och träningsmöjligheter innan turneringen. Ivashka har flygresa till Dubai och sex matcher i benen. Han är ännu inte riktigt bevisat sig på hardcourt utomhus vilket är Sugitas klart bästa underlag.

Som ni säkert förstår tycker jag att allt över 1,40 här är vansinne. Visst, Sugita har två raka torsk, men det är som sagt inomhus vilket han inte föredrar. Dessutom vet man inte riktigt hur Ivashka kommer tackla det höga tempo som Sugita spelar i. Han blev inte riktigt prövad i högt tempo i Marseille och min gissning är att Ivashka kommer hamna i grym tidsnöd.

Vi tar alltså Sugita till 1,57 hos Bethard

This is the stats tab
This is the post tip