Två ruskigt formsvaga spelare, Sugita och Struff, ställs mot varandra i Monte Carlo. Struff är ett hack bättre på grus men Sugita har en spelstil som borde kunna vara till grus på ett relativt smärtfritt sätt. Sugita har egentligen bara en framgång på grus, det var i Barcelona förra året under tidpunten när han breakade ordentligt på ATP-touren. Slog bland annat Carreno Busta och Gasquet i den turneringen, så kapacitet finns, det vet vi.

Struff gjorde en riktigt fin run i Monte Carlo förra året, men man kan väl utan vidare säga att hans form inför Monte Carlo 2017 var betydligt bättre än i år. Han är ju i grunden en inomhusspelare som ändå hanterar de flesta underlag helt ok.
Att det är väldigt långsamt i Monte Carlo missgynnar egentligen båda. Struff får mindre på sin serve och det blir svårare att Sugita att ta bort tid för tysken. Moment 22 med andra ord.

Kan gå båda hållen här. Struff ska vara liten favorit men om vi får 2,55 hos Bethard på Sugita så säger i alla fall jag att det är ett värdespel.


This is the stats tab
This is the post tip