Speltips: T Monteiro - B Paire

Sport: Tennis
Spelstopp: 2020-01-15 00:00
Land: Australien
Liga: ATP Auckland
Odds: 1.61
Tips: 2
Spela på Speltips T Monteiro - B Paire
Upp till 1000 kr i spelkrediter! Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
Jag är svag för Benoit Paire och det är ju inte särskilt hälsosamt: besitter onekligen ett av tourens ganska många märkliga huvuden och visst gjorde det sig påmint även förra säsongen. Jag tänker framförallt på hur han fullständigt slängde bort US Open och han gör ju det sällan enkelt för sig. 2019 gav ändå två ATP-titlar och ytterligare en final och visst finns kapacitet som berättigar Paires fina ranking (24:a). Kändes sliten mot slutet av året men har nu börjat 2020 lovande. Gick ett antal nyttiga matcher i ATP Cup, där han tog ner Jarry och Lajovic men i typisk stil gav bort det mot Anderson; servade för matchen två gånger men icke. Ändå hyggligt bra formbesked och här i Auckland tystade han - som underdog - sedan superlöftet Sinner i måndags. Underhållande match där Paire höll emot Sinners aggressivitet på ett bra sätt. Såg snabb ut, visade sedvanlig känsla och höll ihop såväl serve som skalle. Starkt att sätta ner foten i tredje efter 2-6 i matchens andra set - formbesked och stärkande seger för Paire.

Ställs nu mot brassen Thiago Monteiro och visst är det en kanonlottning för att nå en ATP-kvart. Monteiro spelade knappt på hardcourt förra säsongen. Gjorde några försök i Nordamerika men efter att ha åkt ur US Open på huvudet före la han ner hardcourtsäsongen och ägnade sig istället åt challengertennis på sitt kära grus. Där är är Monteiro rätt bra men hardcourttennis mot den här typen av motstånd är snudd på en annan sport. Monteiro har varit med ett tag nu utan att egentligen någon gång kännas intressant och jag har ju svårt att se något större lyft den här säsongen heller. Småstarkt att slå ut Mayer i kvalet och sedan Norrie i första rundan här - dock inga speciellt heta versioner av dessa spelare.

Visst finns det alltid en bunt om och men när det handlar om Paire - men är han fokuserad vinner han detta plättlätt och är han bara "normalslarvig" ska han ändå vinna bekvämt mot ofarlige Monteiro. Att Paire helt och hållet ska ge bort det har jag svårt att se: det är inte riktigt det läget på säsongen och mot Sinner visade han fint engagemang. Överraskande högt favoritodds på Paire!


Speltips: Paire vinner matchen - odds 1.61 hos bet365

  T Monteiro - B Paire
Spela på Speltips T Monteiro - B Paire Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
TennisEsset - 14 Januari 2020 - 10:06
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:45  WBA - Stoke City
Fotboll - The Championship - 1
1.91
21:00  Colorado - Detroit
Ishockey - NHL - 1 hcp -1,5
1.89
21:15  Chelsea - Arsenal
Fotboll - Premier League - 1
1.76
  Rekatochklart Poolspel
20:00  Topptipset Tips Måndag 20/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming