bet365 livestreamar matchen.

Provar en liten fräckis här, nämligen över 20,5 games till 1,61 hos bet365 mellan Verdasco och Federer. Det är kanske inte helt omöjligt att vi får se en förbättrad Federer i den här matchen jämfört med matchen mot Kohlschreiber i första omgången men det är helt klart värt en slant i alla fall.

Jag tycker i alla fall att marknaden övervärderar Federers fina H2H mot Verdasco. Det står 6-0 i matcher men man måste ha i åtanke att de bara mötts en gång senaste sju åren. Rätt märkligt får man tillägga, att de lyckats undvika varandra. Men när allt kommer omkring så tycker jag att Verdasco ska ha en spelstil som gör att han, åtminstone, ska kunna plocka många games mot Federer. Jag menar, han har en tung forehand som han får mata mot Federers något svagare backhand och dessutom ska Verdasco ha en tillräckligt bra serve för att hålla 4 av 5 servegem mot Roger, då ska det räcka.

Sen är det egentligen inte så konstigt om Federer är lite oslipad nu. Han har inte spelat sedan Australian Open samtidgt som Verdasco hållit igång i de centraleuropeiska inomhushallarna. Visserligen utan några resultat att hänga i julgranan.

Jag tror ju, precis som spelmarknaden, att Federer vinner matchen men att marginalerna blir mindre än vad spelmarknaden tror. Därför skickar jag in polletterna på över 20,5 games till 1,61 hos bet365 . Vill du ha upp oddset kan du välja över 21,5 games. Finns hos bet365 , Unibet , LeoVegas eller 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip