Dagens rek är till Umåker lopp 10 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 11 Miss Golden Quick är topp tre i loppet.

Miss Golden Quick fick en tuff resa ute i spåren men höll ändå godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Shiver W.F. senast men om Magnus A Djuse som kör hästen slipper göra alltför mycket av grovjobbet här och kan hitta de rätta ryggarna under slutvarvet så tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten över den långa distansen om det blir lite tempo på tillställningen.

Miss Golden Quick är härdad i tuffa gäng och lång distans ska inte vara några problem och hon trivs även på isbana och får hon inte ett alltför tufft lopp så tror jag på bra chans att hon är bland de tre första i mål här.

Miss Golden Quick kommer att tävla med ett norskt huvudlag och i en jänkarvagn meddelar Mika Haapakangas som tränar hästen.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 9 New Joker som höll undan knappt för Hagentoy från ledningen senast trots att han såg slagen ut in på upploppet och han är tuff och rejäl och tål att gå en repa ute i spåren om det skulle behövas och han kan sluta i den främre träffen på nytt.

New Joker kommer att tävla med ett helstängt huvudlag och i en vanlig vagn så det blir inga ändringar rapporterar Åsa Näsman.

En annan motståndare till Miss Golden Quick är nummer 3 Akropolis Scandi som kanske kan få ta över ledningen efter en bit och från spets så kan han leda loppet länge men jag tror att Miss Golden Quick tuggar ner denne över upploppet.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

11 Miss Golden Quick
Umåker lopp 10
Spel: Plats
Odds: 1.90 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip