1/2 på mina platsspel.

Lördagens bästa spel enligt mig är i lopp 6 på Åby. V75 avdelning 2. 7 Sevilla har en excellent chans att komma bland topp tre.

Joakim Lövgren har helt okej form på hästarna för dagen. Har en total segerprocent på 19 % under 2019. Vecka 17 hade stallet 4/12 segrar. Förra veckan hade stallet ingen seger på 9 försök men samtliga hästar höll sig inom plats 2-5.

***********

7 Sevilla har fått ett gyllene läge i volten med det yttre springspåret. Sevilla är naturligt startsnabb i både volt och bakom bilen. Invändigt är en häst struken, vilket ger lite mer utrymme i volten. Förhoppningsvis kör Lövgren till ledningen eller får rygg på ledaren. Kommer Sevilla till tätpositionen och får bestämma tempot en liten bit är ett en riktigt bra chans till seger, och då är det bara galopp eller sjukdom emot att kamma hem en plats (1-3).

På distansen 2140 meter voltstart har Sevilla 4/5 segrar. Tre av dessa segrar är från ledningen och en från rygg ledaren.

***********

Kör hästen gör tränaren Joakim Lövgren själv. På tre starter på Åbys bana har Sevilla 1/3 på plats. Platsen var en vinst och övriga två löpen slutade i galopp. Tillsammans med kusken har ekipaget 7/9 på plats.

***********

Vinnaroddset för den djärve är 8.00 hos Unibet , LeoVegas och bet365 . Givet streck på V75 där det står 8 % i skrivande stund.

***********

Åby lopp 6
7 Sevilla - Joakim Lövgren
Spel: Plats
Odds: 2,85 Unibet , LeoVegas , bet365
Glöm aldrig att hästar inte är maskiner.

This is the stats tab
This is the post tip