Dagens rek är till Åby lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 3 Marys Overandout är topp tre i loppet.

Marys Overandout har varit ute i tuffa lopp på slutet och i Klass 2 försöket på Mantorp senast så fastnade han bakom en trött häst och blev dragen sist med 500 meter kvar av loppet och avslutade klart godkänt när han fick luckan men då men det var försent och de övriga hästarna var redan i mål men han är väldigt startsnabb och jag tror han körs till ledningen initialt och från den positionen så kan han leda loppet länge men om man skulle släppa ifrån sig spets så finns det dubbla open stretch att använda om det skulle behövas här och jag tror på bra chans att han är sämst trea i mål här.

Vid vinsten för fem starter sedan så tog han ledningen men släppte efter 200 meter och fick sedan fritt med 350 meter kvar av loppet och från ett fint utgångsläge här så sitter Erika Perssons uppsittning bra på det direkt här och jag tror på en bra möjlighet till en framskjuten placering igen.

Marys Overandout är en femårig valack som har gjort 25 starter hittills och på dessa så har han varit på plats i 44 % och Erika Persson som tränar hästen har kört honom i alla tidigare starter så hon känner hästen väl.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 2 J.H.Respons som styrdes på från fjärde utvändigt med varvet kvar men han hade inte sin bästa dag och galopperade som slagen med 350 meter kvar av loppet senast men han var mycket bättre vid vinsterna innan det men den korta distansen nu är ingen fördel.

En annan motståndare till Marys Overandout är nummer 6 Mamba som svek som storfavorit senast men kan bättre och kan vara förbättrad nu och kan då duga en bit mot det här gänget för han svarade för en bra prestation vid vinsten för tre starter sedan och då liksom nu var det kort distans samt gången efter det var han duktig som trea bakom vinnande Youngblood Pellini trots en galopp under vägen så det finns kapacitet i hästen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

3 Marys Overandout
Åby lopp 8
Spel: Plats
Odds: 1.75 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip