Big 9 Tips & Förslag

Big 9 Tips & Förslag

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Big 9 Tips

Big 9 är ATG:s nya och första poolspel för fotboll som lanserades under oktober 2021 och vi erbjuder Big 9 tips för varje omgång. Man kan lite förenklat säga att det är en hybrid mellan Topptipset och Måltipset. Du skall både tippa på 1X2 men också på om det blir över eller under 2.5 mål i matchen. På Rekatochklart.com hittar du de senaste förslagen och speltipsen!

Så fungerar Big 9

Det gäller att 1x2-tippa 8 av de 9 matcherna på kupongen, men också om det blir över eller under 2.5 mål i respektive match. Varje objekt kan därmed få sex olika utfall – för att helgardera "kostar" det sex "streck".

På en av de nio matcherna sätter du ut ditt "Wildcard", på den matchen du väljer att lägga det trumfkortet får du rätt oavsett utfall.

Man kan endast spela online eller med sin mobiltelefon i fysiska butiker. Butikerna kommer precis som med V75/V86 och övriga spel att sälja andelsspel via butiksandelar via ATG.se men även i fysiska butiker med hjälp av mobiltelefonen.

Big 9 Resultat & rätt rad

Du kan följa resultat både live och vid slutsignal på ATG:s hemsida under fliken Big 9. Där kan du se aktuellt för respektive match och i inloggat läge så rättas din kupong automatiskt av ATG. Du kan i samma flik också följa utdelningen och se hur mycket som delas ut på nio, åtta och sju rätt.

För att få ett rätt så behöver du både pricka rätt på 1X2 och över/underspelet.

Då öppnar omgången

ATG släpper sin rad på nio matcher – toppmatcher i Europa – varje onsdag och på lördag klockan 16.00 är det spelstopp. Du har därmed flera dagar på dig att göra din research kring matcherna innan du bestämmer dig för att lämna in ditt spel.

Kostnad

Att spela på Big 9 kostar 50 öre per rad. Att helgardera kupongen kostar 839 808 kronor – alltså 1 679 616 rader.

Ett system där man spikar tre matcher – både på 1x2 och under och över – och helgarderar resten kostar 3888 kronor.

Det är därmed helt upp till dig själv som spelare att bestämma hur mycket som du är beredd att satsa. Alla kan delta i Big 9 oavsett storlek på spelkassan och det är ett väldigt enkelt spel att förstå, även för en nybörjare inom betting.

Big 9 Utdelning

Utdelningen för Big 9 kan följas genom ATG:s hemsida som uppdaterar utdelningen i realtid, vilket ger en extra spänning om du är med och har chans på nio rätt. Hur mycket pengar som delas ut kan variera kraftigt och beror på två faktorer.

Utdelningen baseras först och främst på omsättningen, hur mycket som spelarna lämnat in spel för, pengar som sedan bildar vinstpotten. Faktor nummer två är hur många som har rätt rad och därmed skall vara med att dela på vinstpotten, desto svårare rad brukar betyda desto större utdelning för som prickar alla rätt.

Återbetalning och vinstpooler

65% av spelpotten betalas ut i vinster. Samma återbetalningsprocent som Stryktipset/Europatipset mfl.

Vinstpooler: 9 rätt: 40% av vinstpotten.
8 rätt: 20% av vinstpotten.
7 rätt: 40% av vinstpotten.

Andelsspel

Andelsspel fortsätter att växa sig större i Sverige och idag säljs andelar från butiker, spelsajter, kompisgäng, arbetsplatser och från många fler. Det är troligen det vanligaste spelsättet hos gemene man och därför är det givetvis möjligt att köpa andelar för Big 9.

Det är ett bra sätt att delta i Big 9 med ett stort system utan att behöva satsa större summor från egen ficka. Du kan genom att delta i ett andelsspel få till ett slagkraftigt system och på så vis ha större möjligheter att kamma hem alla rätt.

Rekatochklart.com har från dag ett anordnat andelsspel för Big 9 i samarbete med en spelbutik i Kalmar. Du kan själv köpa dig en andel som hittar under vår flik “Andelar” i menyn.

Hur stort är Big 9?

ATG hoppas så klart ta andelar från Stryktipset och Topptipset och i förlängningen är det väl ingen vågad gissning att vi får se Big 9 under fler dagar, ungefär som Europatipset.

ATG tror och hoppas på att 9 rätt ska kunna ge miljonutdelning, och räknar man då baklänges så krävs det då en omsättning på 4 miljoner kronor. Men man hoppas kunna dubbla den siffran. Stryktipset omsätter "normalt" 25 miljoner kronor, medan Europatipset mellan 8-12 miljoner kronor.