DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Eskilstuna Söndag 24/11

DrTrav - 24 November 2019 - 10:36

Det blev fina pengar igår när mitt V75-förslag här på Rekatochklart satt. Utdelningen på mitt systemförslag blev 199 208 kr. Insats 972 kr. 

Idag är det Grand Slam 75 på Eskilstuna som gäller och nedan följer min lösning av omgången. Vi får se om jag lider av baksmälla eller om jag kan bjuda på nya vinster!

Jag spikar i två av loppen dels i GS75-1 på nummer 7 Cactus som gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och höll då upp ledningen och gick sedan undan till en säker seger från den positionen. Hon är snabb från början så trots ett spår långt ut här så tror jag hon laddas mot ledningen och skulle det inte kosta alltför mycket kraft att komma till ledningen så tror jag hon blir svårfångad från den positionen här. Hon är bra nog att hon kan vinna loppet från andra positioner också om det inte skulle bli spets.

Min andra spik kommer i GS75-4 på nummer 8 Bugatti Brick som gjorde comeback efter mer än ett års frånvaro senast. Det slutade då med en galopp i sista sväng men utan det missödet så hade hon troligen varit tvåa i mål. Med lopp i kroppen nu så tror jag på en förbättrad insats här. Hon är väldigt startsnabb vid laddning så trots ett spår långt ut här så tror jag hon kan nå ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir hon svårslagen här fast hon är bra nog att hon kan vinna loppet från utvändig position också om det skulle bli aktuellt.

GS75-1 7 Cactus
GS75-2 2,5,7,11
GS75-3 2,3,6
GS75-4 8 Bugatti Brick
GS75-5 2,3,7,8
GS75-6 2,3,4,10
GS75-7 8,9,11

576 rader x 1 = 576 kr

Dagens Dubbel
DD1: 2,3,4,10
DD2: 11 Athos Race

4 rader x 50 = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har spikat nummer 7 Cactus som gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och höll då upp ledningen och gick sedan undan till en säker seger från den positionen. Hon är snabb från början så trots ett spår långt ut här så tror jag hon laddas mot ledningen och skulle det inte kosta alltför mycket kraft att komma till ledningen så tror jag hon blir svårfångad från den positionen här. Hon är bra nog att hon kan vinna loppet från andra positioner också om det inte skulle bli spets, vid gardering kan 9 Absurd som gick en bra avslutning till tredjeplatsen bakom vinnande Giordano Soa näst senast vara tänkbar. Gången efter det så försvann hon med en startgalopp men om hon skulle hålla ordning på benen nu så kan hon bli farlig över upploppet om Torbjörn Jansson som kör hästen kan servera henne en fin löpning, 11 Lyx Håleryd var med i finalen av StoChampionatet tidigare i år men har efter det inte visat något extra fast om hon kan få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan hon vara långt framme här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Cactus
Spets efter 500m: 7 Cactus
Skrällen: 10 Önas Nelly
Ranking: A 7 B 9,11,10,4,1 C 12,6,5,3,2,8
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 11 Cuarto Käbb hade varit borta i närmare ett år innan han gjorde comeback senast. Han debuterade då i ny regi för Åke Lindblom och fullföljde starkt på avstånd till andraplatsen bakom vinnande Mas Capacity. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten så om han kan få bra draghjälp under slutvarvet här så fäller han många hästar till slut och ska då räknas tidigt, 7 Friendwithbenefits var duktig vid vinsten från utvändigt ledaren för tre starter sedan. Från springspåret här så kan hon få en bra start och kan ledningen nås i ett tidigt skede så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 5 Cyrano De B. gjorde debut i ny regi för Per Lennartsson näst senast och vann då i ohotad stil från ledningen. Gången efter det så var han ute i ett lopp över tre varv men där blev det en tidig galopp fast han kom tillbaka bra och nådde sjätteplatsen bakom vinnande Echo Gamble. Kan han hålla ordning på benen nu så kan det räcka en bit här om Per Lennartsson kan servera honom en fin resa, 2 Magneto visade en fin inställning vid vinsten i den senaste starten. Med ett bra lopp i den främre träffen här så kan han vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 11 Cuarto Käbb
Spets efter 500m: 7 Friendwithbenefits
Skrällen: 14 Marlon Donvici
Ranking: A 11 B 7,5,2,14,10,9,15 C 3,8,13,1,4,12,6
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

GS75-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Paris By Cash är fartfylld men galopperade i debuten i sin nya regi senast. Hon har visat att hon kan öppna rätt så vettigt för sin tidigare tränare så felfri nu så kan det bli tidig ledning här och då kan hon leda loppet länge så hon ska räknas tidigt här, 3 Timetopaythepipe har ännu ingen seger efter 14 starter hittills. Han gick rätt bra som tvåa senast så från ett fint utgångsläge här så sitter han bra till omgående och kan då blanda sig i segerstriden här, 6 Blownaway fick en invändig resa och kom i mål med en del sparade krafter bakom vinnande Girlpower Sisu senast. Kan Rikard N Skoglund som kör hästen den här gången slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon bli farlig om hon kan hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet.

Min Vinnare: 2 Paris By Cash
Spets efter 500m: 2 Paris By Cash
Skrällen: 6 Blownaway
Ranking: A 2 B 3,6,8,4,9 C 11,5,7,9,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 8 Bugatti Brick som gjorde comeback efter mer än ett års frånvaro senast. Det slutade då med en galopp i sista sväng men utan det missödet så hade hon troligen varit tvåa i mål. Med lopp i kroppen nu så tror jag på en förbättrad insats här. Hon är väldigt startsnabb vid laddning så trots ett spår långt ut här så tror jag hon kan nå ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir hon svårslagen här men hon är bra nog att hon kan vinna loppet från utvändig position också om det skulle bli aktuellt, vid gardering kan 1 El Fitzgerald som kom med en bra avslutning i comebacken senast vara tänkbar om Per Lennartsson som kör hästen kan få en bra start. För från ett trevligt utgångsläge här så kan hon få ett fint lopp i den främre träffen och kan då vara långt framme, 2 Whisky Akema tog en knapp seger efter att ha kommit till ledningen efter 650 meter näst senast. Gången efter det så sköt han till bra som trea i ett lopp som vanns av Minnestads El Paso. Han kan lägga iväg rätt bra från start och kan utmana om en framskjuten placering här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Bugatti Brick
Spets efter 500m: 8 Bugatti Brick
Skrällen: 4 Odessa Celeber
Ranking: A 8 B 1,2,7,4 C 3,6
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

GS75-5
Wången Cup - Stolopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 8 Västerbo Dazzel kördes barfota runt om senast och då avgjorde hon enkelt trots att hon fick göra jobbet utvändigt ledaren. Nu har hon fått ett risigt utgångsläge men hon tål att göra en del grovjobb och ska räknas tidigt här, 3 Sara Hall vann överlägset från spets för tre starter sedan. Kan Alice Molin som kör hästen komma till ledningen på nytt så kan hon blanda sig i segerstriden igen, 2 Cobbys Yeaah var inte som bäst senast men har blivit behandlad efteråt. Hon kan öppna rätt så hyggligt och kan få en fin resa i den främre träffen och kan då utmana om en framskjuten placering här, 7 Imakethecashquick har stått för bra prestationer utan att få sätta nosen först på slutet. Kan hon hitta ner i ett vettigt slagläge så har hon en härlig speed som biter bra till slut så då kan det vara läge för en efterlängtad seger.

Min Vinnare: 8 Västerbo Dazzel
Spets efter 500m: 3 Sara Hall
Skrällen: 7 Imakethecashquick
Ranking: A 8,3 B 2,7,9,1,10,11,4 C 12,5,6
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-6
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Joe Frazier Boko var mycket duktig vid vinsten näst senast. Gången efter det så var han inte lika bra och var slagen tidigt. Han är kvick ut och med spetsläge här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 2 Father Of Sun vann i övertygande stil i debuten för Sandra Luomala för fyra starter sedan. Efter det gjorde han två sämre lopp innan han var klart bra senast. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till omgående och kan blanda sig i segerstriden på nytt. Svensk jänkarvagn för första gången är intressant, 4 Eddy West stod för en väldigt bra avslutning och nådde fjärdeplatsen bakom vinnande Southwind Queen senast. Med en liknande spurt här så kan han utmana om en framskjuten placering, 10 Zelante O.P. gjorde det bra vid vinsten för tre starter sedan. Efter det blev det två raka galoppmisslyckanden men nu kommer han ut i ny regi för Petri Salmela och om han kan hålla ordning på benen här och få bra draghjälp under slutrundan så kan han duga en bit mot det här gänget direkt i comebacken.

Min Vinnare: 3 Joe Frazier Boko
Spets efter 500m: 3 Joe Frazier Boko
Skrällen: 2 Father Of Sun
Ranking: A 3 B 2,4,10,12,8,7,6,1,5 C 9,11,14,13,15
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 11 Athos Race återkom efter en tids frånvaro senast när han hakade på godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Zinco Jet. Han är stark och trivs över lång distans och med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu vassare till den här starten så han ska räknas tidigt här, 9 Carmine Am besitter hög kapacitet men är väldigt galopplysten. Kan han hålla ordning på benen här är det inte omöjligt att Jorma Kontio är framme tidigt för att få ta över ledningen och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage, 8 McGarret blev femma i Klass I finalen på Solvalla som vanns av Giant Shadow senast. Nu är det enklare motstånd fast utgångsläget är inte det bästa men om det klaffar med löpningsförloppet så har han en bra avslutning och kan bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 11 Athos Race
Spets efter 500m: 9 Carmine Am
Skrällen: 6 Saga Doc
Ranking: A 11 B 9,8,6,7,4,1,2 C 3,5,10,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

3 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Striker1 - 2019-11-24 13:45

Kul med namn på hästar. Joe Frazier går på knock.

Striker1 - 2019-11-24 13:42

Missade den Henrik. Bra spelat och lycka till. Tyvärr ej råd med insatsen så det får bli en annan gång. Eller så kan du ju swisha mig 0703339188. Skojar. Nä. Jo. Nä. :)

mr_england - 2019-11-24 10:56

Vi hoppas på nya vinster!

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
1.92
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.60
21:00  Ferencvaros - Molde
Fotboll - Champions League - 1
2.15
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
1.92
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.50
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming