DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Jägersro Lördag 23/11

DrTrav - 21 November 2019 - 16:03

Lördagens V75 tävlingar avgörs på Jägersro med Jackpot och det fina tvååringsloppet Svensk Uppfödningslöpning som höjdpunkt och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V75-7. 3 Martin De Bos som vann ett Silverdivisionsförsök näst senast efter en fin spurt och i finalen därefter så avslutade han klart bra till fjärdeplatsen bakom vinnande From The Mine. Han är kvar i klassen och har ett betydligt bättre utgångsläge än vad han har haft i de två senaste loppen då han har haft spår 11 och 12. Han är inte den snabbaste från start men jag tror att Peter Ingves provar mot ledningen efter en bit och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till spets så tror jag han blir svårfångad här. Han är stark så han är inte beroende av att trava i ledningen utan han är en duktig spurtare också. Vinnarodds 3.85 Unibet & LeoVegas.

V75-1 1,2,9
V75-2 1,11,12
V75-3 2,3,4,6,7,8
V75-4 1,2,3,4,9,10
V75-5 2,4,6
V75-6 5,10
V75-7 3 Martin De Bos

1944 rader x 0,50 = 972 kr

Dagens Dubbel
DD1: 1,2,5,6,10,12
DD2: 3 Martin De Bos

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med Johan Jacobssons Minne 2019 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 9 Campo Bahia fungerade inte i Derbyt senast och galopperade bort sig. Han har vunnit 7 av 11 starter hittills och har väldigt hög kapacitet när han fungerar och Conrad Lugauer låter nöjd med hästen i träningen så om han kan hålla sig i rätt gångart här så kan han bli svår att stå emot över upploppet och han ska räknas tidigt här. Han är dock stor favorit på spelet och har galopperat ett par gånger så jag vill ha med ett par hästar till, 2 Guzz Mearas sköt till bra till tredjeplatsen efter en invändig löpning i Breeders' Crown finalen som vanns av Brother Bill senast. Han gör sällan en dålig insats och skulle den klara favoriten göra bort sig så kan det vara läge för en ny seger, 1 Gargamel Sisu har varit mycket fin vid två raka segrar. Kan han få en bra start från innerspåret här så tror jag att Jorma Kontio som sitter upp bakom hästen kör i ledningen så länge lampan lyser och då är det inte omöjligt att han kan rinna undan till ännu en vinst.

Min Vinnare: 9 Campo Bahia
Spets efter 500m: 1 Gargamel Sisu
Skrällen: 10 Zion Font
Ranking: A 9 B 2,1,10,6,7 C 3,5,8,4
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
STL Klass II, Försök 4 i Meeting 8 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Bordeaux Doc var inte som bäst senast men trivdes inte riktigt på den hårda banan då. Han har endast en seger efter 16 starter hittills men den togs näst senast när han kördes till spets efter 200 meter och gick sedan undan till en överlägsen seger från den positionen. Han kan öppna bra så om Åke Lindblom som kör hästen kan hålla upp ledningen så kan han bli svårfångad från den positionen om han skulle få trolla bort en del av loppet i täten, 11 Imagine Boko har tidigare galopperat mycket men har stabiliserats på slutet och har varit felfri i fem av de sex senaste starterna. Han avgjorde på ett bra vis till seger senast. Med en offensiv Robert Bergh i vagnen här så tror jag han synar dödens när tempot har bedarrat där framme i täten och då kan han vara med och göra upp om segern på nytt, 12 Ottens Filosof har radat upp tre raka segrar och var innan det duktig när han blev tvåa efter galopp. Tufft utgångsläge med många hästar att runda här men med lite klaff och bra tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

Min Vinnare: 1 Bordeaux Doc
Spets efter 500m: 1 Bordeaux Doc
Skrällen: 4 Borin T.N.
Ranking: A 1 B 11,12,9,10,4,5,6 C 8,3,2,7
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-3
STL Klass I, Försök 4 i Meeting 8 över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 6 Franklin Face fastnade med sparade krafter i ett lopp som vanns av Giant Shadow näst senast. Gången efter det kördes han till ledningen efter ett drygt halvvarv och gick sedan undan till en mycket enkel seger. Han är kvick ut så om Erik Adielsson prickar starten så kan det bli tidig ledning här och från spets så är det hästen att slå även om det är debut över den långa distansen nu, 7 Tyson Dimanche gick en vass avslutning i vida spår fram till seger senast. Från det andra springspåret här så borde han kunna komma iväg rätt bra så om Carl Johan Jepson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han bli att räkna med här, 3 U.B.Cool har tre segrar på de fyra senaste loppen. Han startade från dubbla tillägg senast men Åke Lindblom var offensiv och körde sig till ledningen med 1500 meter kvar av loppet och från den positionen så vann han enkelt i ett billigt gäng. Hårdare motstånd nu men jag tror inte han gör bort sig och då är han intressant till en låg procent på spelet, 8 Velasquez Gar kommer med formen på topp och står perfekt inne på pengarna här. Spåret är inte det bästa nu men det är lång distans så då tror jag att Kevin Oscarsson kan hitta loss i god tid före mål och med en vass avslutning så kan han utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 6 Franklin Face
Spets efter 500m: 6 Franklin Face
Skrällen: 3 U.B.Cool
Ranking: A 6,7 B 3,8,4,2,10,11,5 C 12,9,1
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Svensk Uppfödningslöpning 2019 över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 4 Fire Piston har gjort tre starter hittills och inledde bra med två raka segrar innan han fick nöja sig med andraplatsen senast. Han gick en mycket vass avslutning i uttagningsloppet från fjärde utvändigt fram till andraplatsen bakom vinnande Armani Degato senast. Kan Stefan Söderkvist servera honom en fin resa i den främre träffen här så kan han bli farlig över upploppet med en liknande spurt som senast, 9 A Good Point har tagit sina två senaste segrar från ledningen. Här kan han få smyga med och med bra draghjälp under slutvarvet så kan han ställa till med en rejäl överraskning. Eventuellt urryckare och ett halvstängt huvudlag nu kan vara intressanta förändringar, 2 Global Badman har vunnit fyra av fem starter där den enda plumpen i raden kom i Svampen i Örebro där han försvann med en galopp. Han kördes till spets med varvet kvar senast och vann sedan lätt trots att han inte riktigt fungerade fullt ut. Han är väldigt stor favorit i nuläget och man reser långt med övernattning och jag litar inte helt på att han klarar av det men kan han glida till ledningen och få bestämma där framme så kan han ha vissa möjligheter här, 1 Armani Degato var rejäl vid vinsten i försöket efter att ha travat en stor del av loppet i dödens. Han kan öppna rätt så bra och håller han sig lugn här är det inte omöjligt att Erik Adielsson provar lyckan i ledningen och då kanske det kan gå vägen.

Min Vinnare: 4 Fire Piston
Spets efter 500m: 1 Armani Degato
Skrällen: 4 Fire Piston
Ranking: A 4 B 9,2,1,10,3 C 5,6,8,12
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-5
STL Bronsdivisionen, Försök 4 i Meeting 8 över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Deep Pockets har varit bra på slutet i både försök och final av Breeders' Crown. Nu fick han ett gynnsamt utgångsläge och han kan öppna snabbt bakom bilen så jag tror att Erik Adielsson har siktet inställt på ledningen här och skulle han få bestämma en del där framme i täten så kan han rinna undan till seger, 6 Man At Work imponerade rejält i comebacken näst senast när han plockade ner sitt motstånd till seger från dödens, men gången efter det så var han blek. Här har han ett spår lite långt ut med flera startsnabba hästar invändigt men kan Örjan Kihlström som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han utmana om en framskjuten placering igen, 4 Chapuy galopperade bort sig tidigt senast men hade innan det två raka spetssegrar. Felfri nu från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till i den främre träffen och kan då blanda sig i segerstriden igen.

Min Vinnare: 2 Deep Pockets
Spets efter 500m: 2 Deep Pockets
Skrällen: 4 Chapuy
Ranking: A 2 B 6,4,11,7,1,8,9,5 C 10,12,3
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-6
Meadow Prophets Minne 2019 - STL Gulddivisionen, Försök 4 i Meeting 8 över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 5 Global Trustworthy kördes till ledningen och drog sedan i jämn hårt fart och gick sedan undan till en säker seger via 10,9 sista 800 meterna senast. Han trivs väldigt bra i ledningen så jag tror att Jorma Kontio trycker till och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till spets så säljer han sig dyrt från den positionen, 10 Velvet Gio vann lätt trots en tung resa i debuten i den högsta klassen senast. Tråkigt läge här men blir det lite körning där framme så kan han gynnas av det och är han lika bra igen som senast så kan han bli svår att stå emot över upploppet så han ska räknas tidigt här, vid ytterligare gardering kan 12 Slide So Easy som står tufft placerad här vara tänkbar för han radar upp bra prestationer. Näst senast var han över i USA och gick bra som tvåa bakom Zacon Gio och gången efter det så kördes han fram i dödens med 900 meter kvar av loppet men kunde inte rå på vinnande Justice Ås utan fick på nytt nöja sig med andraplatsen. Med ett uppskruvat tempo och en vettigt rygg att gå i under slutrundan så kan han vara långt framme igen fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Global Trustworthy
Spets efter 500m: 5 Global Trustworthy
Skrällen: 12 Slide So Easy
Ranking: A 5,10 B 12,6,2,1 C 7,11,9,8,3
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Silverdivisionen, Försök 4 i Meeting 8 över 2640 meter och jag har spikat nummer 3 Martin De Bos som vann ett Silverdivisionsförsök näst senast efter en fin spurt och i finalen därefter så avslutade han klart bra till fjärdeplatsen bakom vinnande From The Mine. Han är kvar i klassen och har ett betydligt bättre utgångsläge nu än vad han har haft i de två senaste loppen då han har haft spår 11 och 12. Han är inte den snabbaste från start men jag tror att Peter Ingves provar mot ledningen efter en bit och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till spets så tror jag han blir svårfångad här. Han är stark så han är inte beroende av att trava i ledningen utan han är en duktig spurtare också, vid gardering kan 8 Esprit Sisu som radar upp starka prestationer vara tänkbar. Han var mycket bra vid vinsten i den senaste starten när han plockade ner ledande Niky Flax från dödens. Här fick han ett tufft utgångsläge så det kan bli en dryg inledning på loppet men han tål att göra en del grovjobb på egen hand och kan vara med och göra upp om segern igen, 10 Niky Flax testades i ledningen senast men det räckte inte till mer än en femteplats. Kan han få gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan han bli farlig den sista biten men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Martin De Bos
Spets efter 500m: 3 Martin De Bos
Skrällen: 10 Niky Flax
Ranking: A 3 B 8,10,7,11,6,9,5 C 12,2,1,4
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

4 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
TravTipster - 2019-11-23 19:18

Du har rätt. Ännu snyggare då :) Härligt!

DrTrav - 2019-11-23 19:12

tackar!, ja 199.208kr tillbaka på denna rad.

TravTipster - 2019-11-23 18:56

Grattis! 197 351 kronor i utdelning på ditt system. Härliga tips!

mr_england - 2019-11-23 18:50

Grymt snyggt tippat! Stort grattis!!!

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Marseille - Lens
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.87
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Marseille - Lens
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.87
21:00  Eibar - Cadiz
Fotboll - La Lga - 1 asian hcp 0
1.70
13:00  Degerfors - Akropolis
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp-1,5
1.88
14:00  Real Madrid - Huesca
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
2.07
15:00  Crotone - Atalanta
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp -1,5
2.12
16:00  Burnley - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2 (asian -1)
1.90
21:00  Alaves - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.79
14:30  Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 2 (asian +0)
1.87
17:30  Hammarby - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.26
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla
Insats: 486 kr - DrTrav
19:30  V64 Tips Örebro 30/10
Insats: 720 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 30/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 31/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 31 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Jägersro
Insats: 945 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 1 Nov
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming