DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Kalmar Fredag 29/11

DrTrav - 29 November 2019 - 14:10

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Kalmar med Jackpot och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-1 på nummer 1 Wild Love som gjorde bort sig med galopp näst senast och gången efter det så gjorde hon ett starkt lopp utvändigt ledaren men fick se sig slagen på målfoto av Peter Untersteiners duktiga Stonewashd Diamant. Nu möter hon förvisso hingstar men motståndet ser överkomligt ut. Utgångsläget är bra även om hon kanske inte kan hålla upp ledningen men det är ett litet fält med endast sju motståndare så jag tror att Kevin Oscarsson kan hitta loss i god tid före mål och om hon inte blir fast på innerspår här så ska hon ha god chans att ta en ny seger.

Min andra spik kommer i V64-6 på nummer 11 Kick The Dust Ås som var utan chans mot en förbättrad Västerbo Lexington senast men han gick bra som tvåa bakom denne. Tuff läge här men kan Christoffer Eriksson som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så har han en vass avslutning och då tror jag han blir svår att stå emot den sista biten. Han har gått med aluminiumskor tidigare men nu blir det barfota runt om för första gången och det kan ge ytterligare en växel till slut.

V64-1 1 Wild Love
V64-2 Alla
V64-3 4,6,7,15
V64-4 1,3
V64-5 2,5,6,8,12
V64-6 11 Kick The Dust Ås

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 2,5,6,8,12
DD2: 11 Kick The Dust Ås

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 1 Wild Love som gjorde bort sig med galopp näst senast och gången efter det så gjorde hon ett starkt lopp utvändigt ledaren men fick se sig slagen på målfoto av Peter Untersteiners duktiga Stonewashd Diamant. Nu möter hon förvisso hingstar men motståndet ser överkomligt ut. Utgångsläget är bra även om hon kanske inte kan hålla upp ledningen men det är ett litet fält med endast sju motståndare så jag tror att Kevin Oscarsson kan hitta loss i god tid före mål och om hon inte blir fast på innerspår här så ska hon ha god chans att ta en ny seger, vid gardering kan 5 Magic Happens som gick en mycket stark avslutning som tvåa bakom vinnande Zio Tom Jet senast vara tänkbar. Kan Peter Untersteiner som kör hästen servera honom en fin löpning här så kan han bli farlig över upploppet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Wild Love
Spets efter 500m: 2 Ma Running
Skrällen: 2 Ma Running
Ranking: A 1 B 5,3,7,2 C 4,6,8
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat alla femton hästarna, 9 Miss Pastis har varit ute i en del tuffa gäng och hon gjorde det bra vid vinsten näst senast. Gången efter det så gick hon i mål med en del sparade krafter. Kan Peter Ingves som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så kan hon bli farlig över upploppet så hon ska räknas tidigt här, 3 In Love Silas har ännu ingen seger efter åtta starter men hon har visat gryende form på slutet. Hon avslutade positivt via 12,5 sista 800 meterna från kön och nådde andraplatsen bakom vinnande Juicy Gossip näst senast. Gången efter det så höll hon godkänt från ledningen och från det här läget så kan hon få en fin löpning i den främre träffen och då kan det vara läge för den första segern, 7 Explosive Rain är inte att lita på och har galopperat i de två senaste starterna. Här har hon ett intressant utgångsläge som ensam från springspår på tilläggsvolten så felfri nu och med en lyckad start här så kan det bli tidig ledning då det endast är en häst på startvolten och skulle så bli fallet så kan hon blanda sig i segerstriden här men en häst som har galopperat i fyra av sju starter hittills som är klar favorit på spelet är ingen häst jag vill hålla i handen, 12 Just Invincible galopperade i starten senast fast innan det misslyckandet så har hon stått för jämna och bra insatser utan att få sätta nosen först. Kan hon hålla ordning på benen nu och kan hålla sig till rätt gångart så är hon inte borta här.

Min Vinnare: 9 Miss Pastis
Spets efter 500m: 7 Explosive Rain
Skrällen: 12 Just Invincible
Ranking: A 9,3 B 7,12,10,13,5,2,6,1 C 11,8,14,4,15
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 7 Iwan Boko blev hängandes i tredjespår innan han kom ner utvändigt ledaren efter ett drygt halvvarv och han höll sedan tappert till sjätteplatsen i ett lopp som vanns av Gambit Brodde näst senast. Från ett spår långt ut på vingen här så kan det krångla men om Wim Paal kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig över upploppet och ska då räknas tidigt här, 4 Kapten Kidd har fått två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Han tappade stilen och galopperade bort sig med 50 meter kvar av loppet senast. Han är härdad mot tufft motstånd inom V75 spelet och nu går han ner i klass så om han kan hålla ordning på benen här så kan det bli tidig ledning och skulle han få bestämma lite som han vill där framme i täten så kan han rinna undan till en seger, 15 Fighter Marke står tufft placerad och har många hästar att runda men med ett par galoppörer och lite klaff med löpningsförloppet så kan han komma in i matchen om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 6 Appreciated väntar fortfarande efter 28 starter på sin första seger. Han har sett formstark ut på sistone så om Kevin Oscarsson som kör hästen kan servera honom ett bra lopp så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 7 Iwan Boko
Spets efter 500m: 4 Kapten Kidd
Skrällen: 15 Fighter Marke
Ranking: A 7,4 B 15,6,1,3,9,11 C 5,8,13,2,14,12,10
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 1 Yankee Boy gick en vass avslutning senast men blev tempotorsk så han fick nöja sig med fjärdeplatsen bakom vinnande Dats Caballo då. Han är snabb iväg och över den korta distansen här så tror jag Kim Eriksson vill köra i ledningen men jag tror det borde bli vinnarhålet som sämst så oavsett så ska han räknas tidigt här, 3 Quite A Quality var mycket duktig vid vinsten för tre starter sedan och senast så spurtade han fint på open stretchen fram till andraplatsen bakom vinnande Digital Science. Han är startsnabb men det är inte säkert att det blir någon ledning här men han är bra nog att han kan vinna det här loppet från utvändig position om det skulle behövas, vid ytterligare gardering kan 8 Arapaho Ghostdance som blev sexa i en Klass I final på Solvalla senast vara tänkbar. Han har efter den insatsen fått en paus och har varit struken för dåliga blodvärden så formen nu är ett frågetecken och då tror jag han får svårt att räcka till vinst så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Yankee Boy
Spets efter 500m: 1 Yankee Boy
Skrällen: 5 Cheri De Vie
Ranking: A 1,3 B 8,5,2,4,11 C 9,6,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 6 Cojito kommer med fin form och har gjort bra insatser på slutet. Han är kvick ut så jag tror att Oscar Ginman har ledningen i sikte och skulle han komma till spets utan någon större strid så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage, 2 Delicious Ice gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och fastnade då med sparade krafter i ett lopp som Veiled vann. Här tror jag att Peter Untersteiner som kör hästen kan servera honom en fin resa i den främre träffen och han kan då blanda sig i segerstriden här, 8 Simb Triumph kommer med tre raka segrar varav de två senaste i montédisciplinen. Här är utgångsläget inte det bästa men om Thomas Dalborg som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han göra sig gällande på nytt, 5 Derby Simoni var lite seg senast men med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Han kan öppna bra så om Kim Eriksson kan hitta en fin position så kan han bli att räkna med över upploppet. Troligen helstängt huvudlag och jänkarvagn den här gången meddelar man från stallet, 12 Dallas avslutade godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Sato senast. Tufft utgångsläge här men med lite draghjälp under slutvarvet och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

Min Vinnare: 6 Cojito
Spets efter 500m: 6 Cojito
Skrällen: 12 Dallas
Ranking: A 6,2 B 8,5,12,9,1,4 C 7,3,10,11
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 11 Kick The Dust Ås som var utan chans mot en förbättrad Västerbo Lexington senast men han gick bra som tvåa bakom denne. Tuff läge här men kan Christoffer Eriksson som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så har han en vass avslutning och då tror jag han blir svår att stå emot den sista biten. Han har gått med aluminiumskor tidigare men nu blir det barfota runt om för första gången och det kan ge ytterligare en växel till slut, vid gardering kan 3 Patch Wibb som spurtade godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Take The A.Train senast vara tänkbar. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en fin löpning i den främre träffen och kan då vara långt framme. Han lättas från järnskor till barfota runt om nu och det är en mycket intressant förändring, 12 Extreme har vunnit 6 av 14 starter hittills. Sämsta spåret här för Steen Juuls uppsittning men klaffar det med löpningsförloppet och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 11 Kick The Dust Ås
Spets efter 500m: 7 Unarmed Face
Skrällen: 2 Conrads Massiv
Ranking: A 11 B 3,12,2,8,5,10,9 C 7,4,1,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

3 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
DrTrav - 2019-11-30 10:10

Tackar!

KingBore - 2019-11-29 22:01

mr_england - 2019-11-29 21:55

Vackert! Underbar form nu!

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Leicester - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.85
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Dallas - Tampa Bay
Ishockey - NHL - Över 4,5 mål
1.69
19:00  Örebro - HV71
Ishockey - SHL - 2
2.70
19:00  Malmö - Lokomotiv Zagreb
Fotboll - Europa League - 1/1
2.05
19:00  Djurgården - FC Cluj
Fotboll - Europa League - 2
2.10
19:00  Brynäs - Oskarshamn
Ishockey - SHL - 1
1.83
20:45  Lincoln - Liverpool
Fotboll - Engelska Ligacupen - 2 asian hcp -1,5
1.67
21:00  Bayern München - Sevilla
Fotboll - Supercupen - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.83
21:00  Eibar - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.11
15:00  Örebro - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.8
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
21:40  DD Tips Åby & Solvalla Onsdag 23/9
Insats: 180 kr - DrTrav
18:00  Powerplay Tips Torsdag 24/9
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Europatipset Tips Torsdag 24/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 24 sep
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 900 kr - DrTrav
18:15  DD Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 180 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming